Την είδηση πως οι Κιτρινόμαυροι απέρριψαν πρόταση 3 εκατ. ευρώ για τον Γιάκομπ Γιόχανσον από την Τουλούζ επιβεβαίωσε και η ίδια η ΠΑΕ ΑΕΚ, τονίζοντας όμως ότι η πρόταση αφορούσε στο ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ γνωστοποίησαν πως η γαλλική ομάδα πρόσφερε 1,5 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης, το οποίο θα μπορούσε να αποφέρει σημαντικό όφελος στην "Ένωση" στο ενδεχόμενο μελλοντικής πώλησης του Σουηδού από την Τουλούζ.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Μελισσανίδης το πήρε πάνω του και έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να απορρίψουν την πρόταση της Τουλούζ και ταυτόχρονα να προχωρήσουν στον προγραμματισμό του ραντεβού με τον μάνατζερ του Σουηδού άσου, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Με αυτό τον τρόπο ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ έκανε γνωστό πως δεν θα ενδώσει στις πιέσεις για τον Γιόχανσον, αλλά θα τον παραχωρήσει μόνο όταν ικανοποιηθεί πλήρως στο οικονομικό κομμάτι.

Μην ξεχνάμε πως ο Σουηδός είναι ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές στο κιτρινόμαυρο ρόστερ και η αντικατάστασή του μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα ήταν.