Το όνομα του Ευγένιου Γκέραρντ θα δώσει στη θύρα 9 του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» από τη νέα σεζόν ο ΟΦΗ, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση πρόκειται για έναν ελάχιστο φόρο τιμής στα όσα προσέφερε στο σύλλογο ο Ολλανδός τεχνικός.
Η ανακοίνωση:
«Ως ελάχιστο φόρο τιμής στην μεγάλη προσφορά του Ευγένιου Γκέραρντ στον ΟΦΗ, η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αποφάσισε τη μετονομασία της θύρας 9 σε θύρα «Ευγένιου Γκέραρντ».
Η θύρα που βρίσκεται πάνω από τον πάγκο, που ο Ολλανδός προπονητής μεγαλούργησε με τον ΟΦΗ, αλλά και την οποία βρίσκεται ο «θρόνος» του, το μόνιμο καρεκλάκι του, ώστε να παρακολουθεί όποτε επιθυμεί τα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας, θα πάρει το όνομα του προπονητή, που ταυτίστηκε όσο κανένας άλλος με την ομάδα μας.
Στην τελευταία Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Φώτης Τσάλος ενημέρωσε τους μετόχους για την του την πρωτοβουλία, την οποία άπαντες αποδέχθηκαν με χαρά. Μάλιστα, στα σχέδια της ΠΑΕ ΟΦΗ, είναι να γίνει μια μεγάλη αθλητική εκδήλωση με αφορμή αυτό το γεγονός, λεπτομέρειες της οποίας θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο