Μετά το διαφαινόμενο "ναυάγιο" με τον Τέεμου Πούκι ο Παναθηναϊκός στράφηκε στην περίπτωση του Αντρές Τσάβες για τη βασική θέση του επιθετικού, παρότι η υπόθεσή του μόνο εύκολη δεν είναι.

Ο 26χρονος στράικερ της Μπόκα Τζούνιορς εμφανίζεται διστακτικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα για το "τριφύλλι", ωστόσο ακόμα η περίπτωσή του εξετάζεται και είναι ανοικτή από πλευράς Πράσινων.

Όπως και να έχει, ο Τσάβες φαίνεται ότι είναι αρκετά... άτακτος εκτός γηπέδων, καθώς μόνο τυχαίο δεν είναι ότι είναι μπλεγμένος σε ροζ σκάνδαλο με τραβεστί.

Ο λόγος για την τρανσέξουαλ Μαριάνα Ροντρίγκες, η οποία είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία μαζί με τον Αργεντινό άσο, δίνοντας λεπτομέρειες για την καυτή βραδιά που πέρασαν μαζί.

Η Μαριάνα αποκάλυψε ότι πέρασαν μια νύχτα γεμάτη... σεξ, κάτι που διέψευσε αργότερα ο Τσάβες, ενώ αποκάλυψε ότι το... έπαιζε μεθυσμένος για να έχει δικαιολογία αργότερα.

Δείτε τη φωτογραφία της Ροντρίγκες με τον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού, καθώς και άλλες σέξι στιγμές της...