Με την φανέλα του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια ο Τσάβες, ο οποίος είπε τελικά το «μεγάλο ναι» και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να έρθει στην Ελλάδα! Ο Αργεντινός άσος δεν ήταν θετικός αρχικά σε αυτή τη μετακίνηση, ωστόσο το Τριφύλλι είχε συμφωνήσει σε όλα με την Μπόκα Τζούνιορς εδώ και μέρες και τελικά έπεισαν και τον παίκτη.

Ο ίδιος ο 26χρονος επιθετικός μάλιστα, μιλώντας ε σε δημοσιογράφους στην Αργεντινή επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας:"Σε άλλο κλαμπ στην Αργεντινή δεν θα ήθελα να παίξω. Ευχαρίστησα την Μπελγράνο αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα".

Τρελά λεφτά ο Αλαφούζος!

Ο Παναθηναϊκός παρότι βρίσκεται σε μία δύσκολη οικονομική κατάσταση, με τον Τσάβες προχώρησε στην πιο ακριβή μεταγραφή επί εποχής Γιάννη Αλαφούζου.

Οι Πράσινοι θα δώσουν στην Μπόκα και στην Μπάνφιλντ για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη 1.3 εκατ. ευρώ και άλλα τόσα χρήματα στα επόμενα τρία χρόνια προκειμένου να τον κάνουν 100% δικό τους.

Ο Τσάβες θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο, με κλιμακωτές ετήσιες αποδοχές, καθώς τον πρώτο χρόνο θα πάρει 600.000 ευρώ, τον δεύτερο 650.000 και τον τρίτο 700.000 ευρώ!

Σαν… ανακοίνωση!

Τη μεταγραφή του Τσάβες επιβεβαίωσε αργά το βράδυ και ο Σταμάτης Γαρρής, υπεύθυνος Τύπου του Παναθηναϊκού, ποστάροντας στο facebookτου μία φωτογραφία του Αργεντινού. Τα σχόλια και τα likes… έπεσαν βροχή, καθώς πρόκειται για μία μεταγραφή, που σίγουρα θα ξεσηκώσει τον κόσμο του Τριφυλλιού.

Ιδού:



Δείτε τον να... σκοράρει!