Η ΑΕΚ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο Βέλγιο και παρότι έπαιζε με 10 παίκτες για παραπάνω από μισή ώρα, κατάφερε να φύγει με το 0-0 από το Μπριζ και πλέον θέλει ένα γκολ στο ΟΑΚΑ (της αρκεί και το 1-0), για να… φύγει για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Το γκολ αυτό, πάντως, θα μπορούσε να το είχε και στο αποψινό ματς, καθώς η Ένωση δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες, όμως δεν είχε τον παίκτη να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Δεν είχε τον Αραούχο, τον οποίο θέλει σαν… τρελός ο Μανόλο Χιμένεθ και δεν το κρύβει.
Συγκεκριμένα, ένα επικό σαρδάμ μετά το ματς με την Μπριζ, στις πρώτες του δηλώσεις στην CosmoteTv, πρόδωσε τις επιθυμίες του Ισπανού κόουτς, ο οποίος αναλύοντας το παιχνίδι, είπε ότι σκόπευε ν' αλλάξει τον Λιβάγια με τον... Αραούχο!
Ο μεταφραστής της ομάδας πάντως φρόντισε να... καλύψει το λάθος του Χιμένεθ, καθώς στη μετάφρασή του "αντικατέστησε" τον Αραούχο με τον Αλμέιδα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο