Facebook Pixel Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού για ΑΕΛ – Αλλαγές και δοκιμές από Χάσι!
| 2017-08-19 00:18:00

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού για ΑΕΛ – Αλλαγές και δοκιμές από Χάσι!

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού για ΑΕΛ – Αλλαγές και δοκιμές από Χάσι!

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον, ώστε να ξεκουράσει την ομάδα του ενόψει της ρεβάνς με την Ριέκα, είναι ο κόουτς των Πειραιωτών για το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΛ στο άδειο Καραϊσκάκη.
 

Με πολλές αλλαγές θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα κόντρα στην Λάρισα, καθώς ο Χάσι αποφάσισε να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την αρχική του ενδεκάδα και αυτό φαίνεται και από τους παίκτες που «κόπηκαν» από την αποστολή.

Εκτός πλάνων του τεχνικού των Πειραιωτών, έμειναν οι τραυματίες Ελιονούσι, (ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στην κνήμη), Μποτία και Εμενίκε, ενώ ο Χάσι προτίμησε να προφυλάξει ενόψει της Ριέκα τους Ελαμπντελαουί, Κούτρη, Οτζίτζα και Ρομαό. Εκτός αποστολής έμεινε τόσο Ταχτσίδης που ακόμα δεν είναι έτοιμος όσο και ο τιμωρημένος από πέρυσι Μπεν.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, ο Χάσι αναμένεται να ξεκινήσει με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, τον Μίλιτς στα αριστερά της άμυνας, τον Φιγκέιρας δεξιά, στόπερ οι Βούκοβιτς, Ρέτσος. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής διεκδικούν θέση βασικού οι Σιώπης, Ζντιέλαρ ενώ σίγουροι θεωρούνται οι Ζιλέ και Φορτούνης. Στα άκρα πιθανότατα θα βρίσκονται οι Μπεν και Πάρντο και στην κορυφή της επίθεσης ο Ανσαριφάρντ.

Θέση στην βασική ενδεκάδα διεκδικούν επίσης οι Ανδρούτσος και Σισέ, ο πρώτος για να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης και ο δεύτερος στα στόπερ.

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Μπέσνικ Χάσι, για το παιχνίδι κόντρα στη Λάρισα:

Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Καρσελά, Σισέ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Ζιλέ, Καπίνο, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Μίλιτς, Νικολάου, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά, Σιώπης, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ.

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags