Με τον χειρότερο τρόπο ξεκινάει η νέα σεζόν για τον ΠΑΟΚ, καθώς λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, το κλίμα είναι πολύ βαρύ, μετά την είδηση του τραγικού θανάτου οπαδού του Δικεφάλου που ταξίδεψε στη Λιβαδειά και έχασε τη ζωή του τόσο άδικα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και το paok24.com, ο άτυχος οπαδός του ΠΑΟΚ μπήκε στο εσωτερικό του νερόμυλου, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό βίντεο, ο οποίος δεν ήταν σε κίνηση την ώρα που συνέβη το τραγικό περιστατικό.
Ο φίλος του Δικεφάλου ξεκίνησε να περπατάει και να τρέχει μέσα σε αυτόν, όμως από ένα σημείο και μετά δεν μπορούσε να το ελέγξει λόγω της μεγάλης ταχύτητας που είχε αναπτύξει, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αποφύγει το… μοιραίο.
Όσοι ήταν κοντά παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι το περιστατικό, αφού ήταν αδύνατον να τον βοηθήσουν, καθώς η συγκεκριμένη κατασκευή ζυγίζει δύο τόνους!
*** Αργά το βράδυ, προέκυψαν νέες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο άτυχος 24χρονος μπήκε στο νερόμυλο για να βγάλει μία selfie, όμως όταν πάτησε πάνω, αυτός άρχισε να γυρίζει.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο