Ο Χρηστος Αραβίδης που αποτελεί διακαή πόθο των Σπανού-Μυροφορίδη δεν έχει βρει ακόμη ομάδα και όσο δεν βρίσκει παραμένει ανοικτό το θέμα του.
Ο 30χρονος φορ φέρεται να συζητάει με ομάδες από την Ασία που προσφέρουν πολύ καλά χρήματα και λογικά μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει. Είναι όμως δύσκολη περίπτωση. Στα υποψη του ΑΡΗ βρισκεται ένας ξένος επιθετικός με καλά στοιχεία, όμως είναι αλήθεια ότι ο τεχνικός διευθυντής του ΑΡΗ προτιμά να είναι έλληνας ο επιθετικός που θα αποκτηθει.
Στην περίπτωση που δεν προχωρήσουν οι παραπάνω περιπτώσεις και δεν προκύψει τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών κάποια καλή περίπτωση από την ελληνική αγορά, τότε δεν αποκλείεται οι κίτρινοι να στραφούν στην περίπτωση του Αντώνη Πετρόπουλου που όμως δεν μπορεί να υπογράψει σε άλλη ομάδα πριν τις 5 Σεπτεμβρίου. Επομένως μπορεί να απκτηθεί στο δεκαήμερο των ελεύθερων παικτών. Τον Πετρόπουλο γνωρίζουν καλά Μυροφορίδης και Σπανός από την περσινή τους συνεργασία στον Απόλλωνα.
Πηγή: AllAboutAris.com
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο