«Σίγουρα όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά, όμως έχουμε ένα πλεονέκτημα απέναντί τους από το πρώτο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε για να περάσουμε στους ομίλους», δήλωσε αρχικά ο Κολομβιανός.

Σε ερώτηση για το αν ο Ολυμπιακός βλέπει τη Ριέκα κάπως μειονεκτικά μετά το πρώτο ματς, σχολίασε: «Όχι σε καμία περίπτωση δεν σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι ότι έχουμε ένα πλεονέκτημα και πρέπει να παίξουμε έξυπνα ώστε να το εκμεταλλευτούμε. Θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι, ψύχραιμοι και υπομονετικοί, έτσι ώστε να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και να πάρουμε την πρόκριση».

Παράλληλα, τόνισε πόσο σημαντικό θα ήταν να καταφέρει ο Ολυμπιακός να προηγηθεί στην Κροατία: «Θα είναι σημαντικό να σκοράρουμε πρώτοι και ένα βήμα προς την φάση των ομίλων, θα μας έφερνε πιο κοντά στον στόχο μας. Κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε νευρικότητα στον αντίπαλό μας και θα αναγκαζόταν να βγει στην επίθεση και θα έκανε τα πράγματα πιο εύκολα για εμάς για να βάλουμε και άλλα γκολ».