Facebook Pixel Φοβερή παραδοχή από Χιμένεθ - Τι απάντησε για τις μεταγραφές, ποιο ήταν το παράπονό του
| 2017-08-28 00:28:00

Φοβερή παραδοχή από Χιμένεθ - Τι απάντησε για τις μεταγραφές, ποιο ήταν το παράπονό του

Φοβερή παραδοχή από Χιμένεθ - Τι απάντησε για τις μεταγραφές, ποιο ήταν το παράπονό του

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ στα Γιάννινα.

Ο Ισπανός κόουτς παραδέχτηκε ότι αν η ΑΕΚ νικούσε δεν θα ήταν δίκαιο, παρά τα δύο δοκάρια, εξέφρασε τα παράπονά του για τον άσχημο αγωνιστικό χώρο των "Ζωσιμάδων" και απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο μεταγραφής.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος, δεν παίξαμε καλά, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε λόγω δοκαριών, αλλά δεν θα ήταν δίκαια αυτή η νίκη», είπε αρχικά.

Για το τι έφταιξε για την εικόνα της ομάδας του: «Είναι το ποδόσφαιρο έτσι, μόνο οι πάρα πολύ μεγάλες ομάδες μπορούν να παίζουν κάθε 3-4 μέρες. Η φανέλα μας είναι μεγάλη, αλλά αν θέλουμε να πηγαίνουμε καλά, πρέπει να βάζουμε περισσότερη ένταση».

Για το αν μπλόκαρε ο ΠΑΣ τα ατού της ΑΕΚ και για αυτό χάθηκε η νίκη: «Φυσικά, όταν δεν βγαίνει κάτι όπως το θέλουμε κρίνεται και από τις δυνατότητες του αντιπάλου. Μετά από 20 μέρες ο αγωνιστικός χώρος θα είναι καλύτερος. Είναι κρίμα να παίζουμε σε τέτοιες συνθήκες. Σηκωνόταν το γήπεδο και δεν κυλούσε η μπάλα καλά. Δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, τα Γιάννενα είχαν περισσότερη ένταση απ’ ό,τι εμείς».

Για το γήπεδο: «Είναι άδικο να παίζουν οι ομάδες σε γήπεδο που γίνονται πειράματα. Έμοιαζε με χαλί, αλλά σηκωνόταν η μπάλα. Ήταν ένα κινούμενο χαλί ο αγωνιστικός, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία».

Για το αν πρέπει να κινηθεί η ΑΕΚ για την απόκτηση κάποιου παίκτη: «Το μόνο που σκέφτομαι είναι να δουλεύω για να βελτιωθεί η ΑΕΚ. Άφησα την ψυχή μου για να πάρουμε 1 βαθμό, αλλά θέλαμε τους 3. Μ’ αρέσει να είμαι φιλόδοξος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags