Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι ξανά παίκτης του ΠΑΟΚ επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη μετά από πέντε χρόνια στη Γερμανία και τη Βόλφσμπουργκ.

Ο παίκτης διατηρούσε πάντα εξαιρετικές σχέσεις με τον Δικέφαλο και είχε δηλώσει πολλάκις ότι θέλει να γυρίσει. Παρ’ όλα αυτά, τα deals δεν κλείνονται με… λόγια και για να συντελεστεί η μεγάλη επιστροφή χρειάστηκε ο Ιβάν Σαββίδης να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ χειρίστηκε προσωπικά την υπόθεση, η οποία τελικά έληξε με «happy end» για τον Δικέφαλο με το… αζημίωτο.

Συγκεκριμένα, εκτός από τα χρήματα που χρειάστηκαν για να καμφθούν οι αντιστάσεις της Βόλφσμπουργκ και να προχωρήσει η μεταγραφή (περίπου στο 1 εκατομμύριο ευρώ κυμάνθηκαν οι απαιτήσεις των Γερμανών), ο ΠΑΟΚ «χρύσωσε» και τον παίκτη προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Για την ακρίβεια, ο Βιεϊρίνια υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με τον Δικέφαλο, το οποίο θα του αποφέρει συνολικά 5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για τα ελληνικά δεδομένα!

Μάλιστα, αυτό δεν είναι το μοναδικό "μπαμ" της ημέρας για τον ΠΑΟΚ, αφού αναμένεται να "κλείσει" και ο Κάρλος Ζαμπράνο, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη!