Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα μελετήσει τις διαθέσιμες λύσεις τις προσεχείς ημέρες και θα λάβει την οριστική του απόφαση για το αν θα αποκτηθεί τελικά στόπερ.

Πάντως, ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει, πως αν δε βρεθεί κάτι αξιόλογο, που θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα τον Παναθηναϊκό, τότε δε θα γίνει κάποια κίνηση από την πλευρά των «πράσινων».

Τις τελευταίες ώρες στα γραφεία του «τριφυλλιού» έφτασαν προτάσεις με διάφορα ονόματα ελεύθερων παικτών, τα οποία θα αξιολογηθούν από τον Ουζουνίδη.

Σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις θα παίξει και η κατάσταση του Ροντρίγκο Μολέντο. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε από την πατρίδα του και θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο των «πράσινων», προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία του τραυματισμού του.

Η πλευρά του Βραζιλιάνου υποστηρίζει πως θα χρειαστεί περίπου ένα μήνα για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Πλατανιά. Αν διαπιστωθεί πως η επιστροφή του έμπειρου αμυντικού θα γίνει σύντομα, τότε δε θα υπάρξει κίνηση για κεντρικό αμυντικό. Σε διαφορετική περίπτωση, τα δεδομένα ίσως αλλάξουν.