Facebook Pixel Ενδιαφέρον Σαββίδη για Ηρακλή – Ατάκες που «ανάβουν φωτιές» στην Θεσσαλονίκη!
| 2017-09-07 16:40:00

Ενδιαφέρον Σαββίδη για Ηρακλή – Ατάκες που «ανάβουν φωτιές» στην Θεσσαλονίκη!

Ενδιαφέρον Σαββίδη για Ηρακλή – Ατάκες που «ανάβουν φωτιές» στην Θεσσαλονίκη!

Αποφασισμένος ο Ιβάν να μην αφήσει τον «Γηραιό» να διαλυθεί!

Ενδιαφέρον για το μέλλον του Ηρακλή και τους λόγους που οδηγείται στην διάλυση έδειξε ο Ιβάν Σαββίδη και μάλιστα ζήτησε από τους άμεσους συνεργάτες του να τον ενημερώσουν λεπτομερώς για τους λόγους που έφτασε ο σύλλογος σε αυτή την κατάσταση.

Μάλιστα αυτό που τους μετέφερε είναι πως ανεξάρτητα από τις οπαδικές κόντρες η πλευρά του «Δικεφάλου» θα πρέπει να συμπεριφερθεί με τον απαραίτητο σεβασμό σε ένα ιστορικό σωματείο της Θεσσαλονίκης, αναζητώντας τους νόμιμους και θεσμικούς τρόπους να αποφευχθεί η διάλυση του.

Σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν, ο Ιβάν Σαββίδης είπε χαρακτηριστικά πως «πρέπει να αναζητήσουμε όλους τους νόμιμους και θεσμικούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να αποφευχθεί η διάλυση του Ηρακλή. Θέλω να μάθω όλους τους λόγους που οδήγησαν τον σύλλογο στην διάλυση»!
 
Στον ΠΑΟΚ, με πρώτο τον ίδιο τον Σαββίδη, θεωρούν πως τέτοιου είδους καταστάσεις δε θα έπρεπε να προκύπτουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας πως η σημερινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Ηρακλής είναι ένα κοινό πρόβλημα για την ελληνική ποδοσφαιρική κοινότητα, το οποίο θα πρέπει να αντιμετωπιστεί συλλογικά. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags