Σε πρόσφατη ανάρτηση, το sportdog.gr σας ενημέρωσε για το πωρωτικό μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη που ανήρτησε στο Ιnstagram. Στο τέλος του μηνύματος του γιου, του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπήρχε υστερόγραφο, στο οποίο ευχόταν σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ για τις αναμετρήσεις τους στην πρεμιέρα των ομίλων στα ευρωπαϊκά κύπελλα.
Το υστερόγραφο ήρθε σε αντίθεση με μία καλοκαιρινή, ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη. Αν θυμάστε, τον Ιούλη, όταν Ολυμπιακός και ΑΕΚ έπαιζαν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, το μέλος του ΔΣ, της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε προέβη σε άστοχη ανάρτηση, στην οποία ευχήθηκε "καλή τύχη" στις αντιπάλους των «ερυθρόλευκων» και των «κιτρινόμαυρων».
Συγκεκριμένα, στο Instagram Stories πόσταρε μια εικόνα με τα εμβλήματα του ΠΑΟΚ, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Παρτιζάν γράφοντας από κάτω "good luck".
Δεν ξέρουμε, αν άλλαξε διάθεση και το... γύρισε ο γιος του Ιβάν Σαββίδη. Πάντως η ανάρτηση έγινε, ετεροχρονισμένα, μία μέρα μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και όχι πριν. Οπότε με το ποστ της Τετάρτης φάνηκε, σαν να ευχόταν μόνο στην Ένωση, της οποίας ο διοικητικός ηγέτης έχει καλύτερες σχέσεις με τον πατέρα του.