Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς του Παναιτωλικού στην συνέντευξη Τύπου:

«Πιστεύω ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι για τα δεδομένα της Super League. Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και λειτουργήσαμε καλά, γνωρίζοντας, ότι ο ΠΑΟΚ παίζει από τις πλευρές. Καταφέραμε να περιορίσουμε τις δύσκολες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, πέρα από μία φάση με το μαρκάρισμα στον Μάτος» σημείωσε αρχικά.

Πρόσθεσε ότι: «Είχαμε κάποιες καλές στιγμές κυρίως στην κόντρα, όμως δεν καταφέραμε να κάνουμε το γκολ που θα άλλαζε την κατάσταση. Μετά το 60' ο ΠΑΟΚ έγινε πιο επιθετικός, ιδιαίτερα μετά την είσοδο του Πέλκα, ο οποίος άλλαξε την ροή της αναμέτρησης.

Είχαμε αναλύσει πολλές φορές μέσω βίντεο πως πρέπει να αμυνόμαστε σε περιπτώσεις όπως στο γκολ του ΠΑΟΚ, όμως η ικανότητα του Πρίγιοβιτς είχε ως αποτέλεσμα να δεχθούμε το γκολ. Δεν είχαμε αποτέλεσμα στις τελευταίες μας προσπάθειες, όμως θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά γιατί έπαιξαν πολύ καλά απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Απλά θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα».

Ερωτηθείς για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ άλλαξε προπονητή κι είναι πολύ δύσκολο να περάσει γρήγορα κάποια στοιχεία που θέλει. Θα ήταν δύσκολα ακόμη και για τον Μουρίνιο είτε τον Γκουραντιόλα. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ μας σεβάστηκε, ξεκινώντας με δύο αμυντικά χαφ».

Σχετικά με το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός περιόρισε τον ΠΑΟΚ: «Για να πάρεις βαθμό στην Τούμπα, θα πρέπει να μειώσεις την συχνότητα με την οποία ο αντίπαλος πατάει στην περιοχή. Δουλέψαμε καλά, η εικόνα μας ήταν καλή, οι παίκτες μας έχουν την ποιότητα, αλλά μας έλειψε η ουσία, πρέπει να το πιστέψουμε περισσότερο…».

Ρωτήθηκε και για την επιστροφή του Βιεϊρίνια: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που επέστρεψε ο Βιεϊρίνια. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και ένας εξαιρετικός χαρακτήρας που κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως και η μεταγραφή του Μόρα στην ομάδας μας, είναι κάτι πολύ καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο».