Facebook Pixel Ξεμπούκωσε στο τέλος η Γιουνάιτεντ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-09-17 20:00:00

Ξεμπούκωσε στο τέλος η Γιουνάιτεντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεμπούκωσε στο τέλος η Γιουνάιτεντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ως το 83` οι "κόκκινοι διάβολοι" ήταν στο 1-0 με την Έβερτον, για να φτάσουν στο τέλος στο άνετο 4-0! Αποθεώθηκε ο Ρούνεϊ στην αλλαγή του από τον Μιραλάς.

Μόλις στο 4` ο Βαλένσια με φοβερό βολέ άνοιξε το σκορ για τη Γιουνάιτεντ.οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θα μπορούσαν να έχουν ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 2-0, όμως στο 27΄ ο Λουκάκου έχασε ένα πανεύκολο, για την κλάση του, τετ-α-τετ, στέλνοντας την μπάλα με το αριστερό δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Με τα «ζαχαρωτά» να μην υπάρχουν στο γήπεδο και να κάνουν σουτ προς την εστία του Ντε Χέα... ποτέ, οι γηπεδούχοι άγγιξαν και πάλι το γκολ με τον Μάτα στο 65΄, όταν με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Πάνω, όμως, που ο Κούμαν είχε συμβιβαστεί με την ιδέα της τιμητικότατης ήττας, αίφνης ξέσπασε ποδοσφαιρική καταιγίδα: 2-0 ο Μχιταριάν στο 83΄ μετά από υπέροχη ασίστ του Λουκάκου έκανε το 2-0, ο Βέλγος επιθετικός στο 89΄ πέτυχε το 7ο φετινό του τέρμα για το 3-0 και στις καθυστερήσεις ο Μαρσιάλ από το σημείο του πέναλτι διαμόρφωσε το «αγαπημένο» φετινό 4-0 υπέρ της Γιουνάιτεντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags