Ο νεαρός επιθετικός αρέσκεται στο να… προκαλεί. Θυμηθείτε ανάλογα περιστατικά.

Εμείς θα ασχοληθούμε με τα πεπραγμένα του Μπαλοτέλι με τη φανέλα των «πολιτών», γιατί αν επεκταθούμε και στα εξωαγωνιστικά, το θέμα δεν θα.. έχει τελειωμό!

Ήταν μέσα Μαρτίου, όταν η Σίτι υποδεχόταν την Ντιναμό Κιέβου για τον επαναληπτικό του Γιουρόπα Λιγκ, με την αγγλική ομάδα να έχει γνωρίσει την ήττα με 2-0 στον πρώτο αγώνα. Ο Μπαλοτέλι δεν έδειχνε, πάντως, να ενδιαφέρεται και πολύ για όλα αυτά και στο 36ο λεπτό έκανε ένα σκληρό τάκλιν, σαν να λέει στον διαιτητή «βγάλε με έξω»! Αυτός δεν του χάλασε χατίρι και η Σίτι έμεινε να κυνηγάει τουλάχιστον δύο γκολ με 10 παίκτες. Η πρόκριση χάθηκε και οι ευθύνες βαραίνουν τον Ιταλό!

Σαν να μην έφτανε αυτό, λίγες μέρες αργότερα, ανάγκασε τη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι να συγκαλέσει Διοικητικό Συμβούλιο για… πάρτη του! Ο Μπαλοτέλι σε μια προπόνηση των Νέων της ομάδας, πέταγε βελάκια στους παίκτες από τον πρώτο όροφο του προπονητικού κέντρου. Η επίσημη δικαιολογία, μάλιστα, του παίκτη ήταν ότι βαριόταν και δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει!

Δεν πέρασε ένας μήνας και ο Ιταλός.. ξαναχτύπησε! Μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Μπλάκμπερν του ήρθε να πειράξει τον Τζέκο. Ο επιθετικός των «πολιτών» πανηγύριζε και ο Μπαλοτέλι πήγε από πίσω του, τον έπιασε από το πόδι και τον έριξε κάτω!

Πλέον, όλοι αναμένουν την επόμενη ενέργεια του Μπαλοτέλι, η οποία με μαθηματική ακρίβεια θα είναι πολύ σύντομα!

Πηγή: sday.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τι 'χες Μπαλοτέλι, τι 'χα πάντα... (ΒΙΝΤΕΟ)