Facebook Pixel Φουντώνουν οι φήμες για το «αύριο» του Τριφυλλιού!
| 2017-09-21 23:45:00

Φουντώνουν οι φήμες για το «αύριο» του Τριφυλλιού!

του Κώστα Γκόντζου
Φουντώνουν οι φήμες για το «αύριο» του Τριφυλλιού!

Τα πρώτα σενάρια για την επόμενη ημέρα της ομάδας μετά την αποχώρηση του Αλαφούζου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης την απόφασή του να αποχωρήσει οριστικά από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και πλέον αναμένεται οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες όσον αφορά το μέλλον του συλλόγου.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες και με αφορμή το... γάντι που πέταξε ο Γιάννης Αλαφούζος μέσω της ανακοίνωσής του στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, φούντωσαν τα σενάρια πως άμεσα θα υπάρξει νέα σημαντική συνάντηση για την επόμενη ημέρα.

Το ραντεβού αναμένεται να είναι ξανά ανάμεσα στους Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Γιάννη Αλαφούζο και αυτή τη φορά θα μιλήσουν με συγκεκριμένα νούμερα, καθώς για την ώρα δεν υπάρχει κανένας άλλος ενδιαφερόμενος στον ορίζοντα.

Πάντως, και στο τελευταίο ποστάρισμα του Γιαννακόπουλου, μετά την ανακοίνωση του «Mr ΣΚΑΪ», δεν υπάρχει κάποιο αρνητικό σχόλιο για τον Αλαφούζο, αντίθετα κάνει «επίθεση» στον Νικόλα Πατέρα και στην πολυμετοχικότητα.

Η επίθεση προς τη συγκεκριμένο περίοδο διοίκησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ακόμα πιο έντονη με άρθρα μέσα από σάιτ της ιδιοκτησίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όπου μάλιστα αναφέρεται πως ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ ήταν ο μοναδικός που έδειξε έμπρακτο ενδιαφέρον για το σύλλογο σε αυτές τις δραματικές ώρες που βιώνει.

Όπως χαρακτηριστικά γράφτηκε, στενοί συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου, έλεγαν ότι «ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ο μόνος Παναθηναϊκός που ενδιαφέρθηκε πραγματικά για την ομάδα. Και έδειξε έμπρακτα ενδιαφέρον του»!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags