Ανάμεσα στους πολλούς δανεικούς που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ, δύο είναι αυτοί που συγκεντρώνουν θεωρητικά τις περισσότερες πιθανότητες να επιστρέψουν… πρόωρα στην Τούμπα, δηλαδή πριν το τέλος της σεζόν. Ο Δημήτρης Γιαννούλης και ο Λάζαρος Λάμπρου!

Και ο Γιαννούλης και ο Λάμπρου έχουν ξεκινήσει… φουριόζοι τη φετινή σεζόν με Ατρόμητο και Πανιώνιο αντίστοιχα. Ο πρώτος έχει αγωνιστεί βασικός σε όλα τα παιχνίδια του Ατρόμητου (5 για το πρωτάθλημα και 1 για το Κύπελλο) και ο δεύτερος έχει αγωνιστεί βασικός σε όλα τα παιχνίδια του Πανιωνίου σε πρωτάθλημα και Europa League (9 τον αριθμό) και έχει μπει αλλαγή στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι καλές εμφανίσεις των δύο από την αρχή της χρονιάς και ειδικά την αγωνιστική που μας πέρασε (ασίστ ο Γιαννούλης, γκολ ο Λάμπρου) «άναψε» την κουβέντα για πρόωρη επιστροφή τους στην Τούμπα, όμως ο sportdog.gr έμαθε πως δύσκολα αυτό θα συμβεί, τουλάχιστον όσον αφορά τον πρώτο.

Για το αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ο Μάριν Λέοβατς, ο Ντοριάν Λεβέκ και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ενώ κατ΄ ανάγκη μπορούν να αγωνιστούν και ο Λέο Μάτος και ο Άνχελ Κρέσπο.

Τα σενάρια λοιπόν είναι δύο. Ή ο Λέοβατς παραμένει στην Τούμπα άρα δεν υπάρχει ανάγκη για τέταρτο αριστερό μπακ ανεξάρτητα από το αν ο Λεβέκ προβληματίζει με τους συχνούς τραυματισμούς του ή ο Λέοβατς παραχωρείται με μεταγραφή και οι Θεσσαλονικείς αποκτούν «πρωτοκλασάτο» αριστερό μπακ.

Τη στιγμή αυτή, δεν υπάρχει ένδειξη για το δεύτερο σενάριο και το πρώτο μοιάζει πιθανότερο… Για τις θέσεις των πλάγιων επιθετικών, ο Δικέφαλος του Βορρα έχει αυτή τη στιγμή τους Αντελίνο Βιεϊρίνια, Ρόμπερτ Μακ, Τζάλμα Κάμπος και Δημήτρη Λημνιό, ενώ ο Γιάννης Μυστακίδης… μετράει μέρες για να επιστρέψει στη δράση και υπάρχουν και οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Δημήτρης Πέλκας, Ομάρ Ελ Καντουρί που μπορούν με άνεση να αγωνιστούν στα άκρα εάν παραστεί ανάγκη.

Έτσι, ούτε εδώ ο ΠΑΟΚ έχει άμεση ανάγκη για κάποια προσθήκη… Βέβαια, ο Λάζαρος Λάμπρου αποτελεί το… πουλέν του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος του έστειλε δημόσια το μήνυμα πως τον Ιανουάριο… γυρίζει στην Τούμπα , κάτι που κάνει πιο πιθανή την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ σε σχέση με αυτή του Γιαννούλη. Ο Γιαννούλης έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι τον Ιούνιο του 2020 και ο δανεισμός του στον Ατρόμητο είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2019, ενώ το συμβόλαιο του Λάμπρου με τους Ασπρόμαυρους τελειώνει επίσης το καλοκαίρι του 2020 και ο δανεισμός του στον Πανιώνιο ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν, βάσει της συμφωνίας των δύο ομάδων τον περασμένο Ιανουάριο.