Ο Σέρχιο Αραούχο αγωνίστηκε ως βασικός κόντρα στην Παναχαϊκή και μάλιστα έπαιξε σε ολόκληρο το 90λεπτο, δείγμα του ότι ο Μανόλο Χιμένεθ θέλησε να του δώσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο συμμετοχής για να βρει ρυθμό.

Ο Αργεντινός ήταν αρκετά δραστήριος στην αναμέτρηση, ωστόσο κατέγραψε επίσης αρκετά λάθη και ημιτελείς ενέργειες, με αποτέλεσμα η κινητικότητά του να πηγαίνει στράφι σε ορισμένες περιπτώσεις.

Μάλιστα, ο Αραούχο έδειχνε να έχει νεύρα, ειδικά προς το τέλος της αναμέτρησης, γεγονός αδικαιολόγητο από τη στιγμή που επρόκειτο για ένα φιλικό παιχνίδι και τίποτα παραπάνω.

Χαρακτηριστική είναι μια φάση, στην οποία έσπρωξε τον αντίπαλό του χωρίς λόγο και εν συνεχεία παραλίγο να απωθήσει τον διαιτητή, που τον πλησίασε για να του κάνει παρατηρήσεις.

Ίσως τα νεύρα του Αραούχο να οφείλονται στο γεγονός ότι ήθελε να αποδείξει κάτι και αδυνατούσε να το πετύχει. Ο 25χρονος επιθετικός δεν έχει πιάσει ακόμα τα στάνταρ απόδοσης που μπορεί, σήμερα δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι σε έναν αντίπαλο χαμηλής δυναμικότητας, ενώ το γεγονός ότι εθεάθη να... νυχτοπερπατάει μετά την ήττα της ΑΕΚ στην Τρίπολη την περασμένη εβδομάδα «σήκωσε» αρκετές αντιδράσεις από τον κόσμο της ομάδας.

Συνεπώς, ο Αργεντινός είναι λογικό να νιώθει βάρος και να βγάζει εκνευρισμό, όπως φάνηκε στο αποψινό φιλικό...