Facebook Pixel Sportdog.gr | Η πιο... σαρωτική παράδοση στη Superleague
| 2017-10-14 14:19:00

Η πιο... σαρωτική παράδοση στη Superleague

Sportdog Team
Η πιο... σαρωτική παράδοση στη Superleague

Σε ποια από τα τρία σημερινά ματς του πρωταθλήματος, ο φιλοξενούμενος έχει σαρωτική υπέρ του παράδοση;


Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετράει μόνο νίκες και ισοπαλίες απέναντι στον Πλατανιά, στη μεγάλη κατηγορία.

Αυτό θα πει καλή παράδοση! Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν γνωρίζει τι θα πει ήττα στους αγώνες που έχει δώσει απέναντι στον Πλατανιά, τόσο εντός έδρας, όσο και εκτός, στη μεγάλη κατηγορία. Μετράει 5 νίκες και 5 ισοπαλίες, ενώ οι Κρητικοί δεν έχουν νικήσει τους Γιαννιώτες ούτε στην έδρα τους!

Συγκεκριμένα, από τα 10 συνολικά παιχνίδια των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα, ο ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα του μετράει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες, ενώ εκτός έδρας έχει 2 νίκες και 3 ισοπαλίες. Κάτι που σημαίνει ότι πάντα έχει τον τρόπο να μην φεύγει με άδεια χέρια απέναντι στους Κρητικούς!

Επίσης, είναι αξιοσημείωτο ότι στα 7 από τα 10 αυτά παιχνίδια στον πάγκο του ΠΑΣ είναι ένας Κρητικός, ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος έχει ρεκόρ σε αυτές τις αναμετρήσεις 4 νίκες και 3 ισοπαλίες. Στα 5 από αυτά τα 7 ματς του Πετράκη, ως προπονητής του ΠΑΣ κόντρα στον Πλατανιά, απέναντί του είχε τον σημερινό προπονητή των Κρητικών, τον Γιώργο Παράσχο, με το σκορ να είναι 3 νίκες για τον Πετράκη και 2 ισοπαλίες. 

Πάντως, ο Πλατανιάς έκανε ζημιά στον ΠΑΣ Γιάννινα στο κύπελλο την περασμένη σεζόν. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στη φάση των «16», με τους Κρητικούς να παίρνουν 2 νίκες έναντι των σημερινών (14/10) εκτός έδρας αντιπάλων τους. Στην Κρήτη νίκησαν με σκορ 1-0, με γκολ του Αποστολόπουλου, ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι φοράει τη φανέλα του ΠΑΣ, και στους «Ζωσιμάδες», όπου φιλοξενούνται σήμερα (14/10), επικράτησσαν με σκορ 1-2 και πήραν την πρόκριση για τους «8». 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags