Facebook Pixel Sportdog.gr | Ολική ανατροπή για τον «τελειωμένο» του Ολυμπιακού!
| 2017-10-14 22:45:00

Ολική ανατροπή για τον «τελειωμένο» του Ολυμπιακού!

Sportdog Team
Ολική ανατροπή για τον «τελειωμένο» του Ολυμπιακού!

Έβαλε έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον Τάκη Λεμονή...

Ο Ολυμπιακός πήρε σπουδαία νίκη στην έδρα του Πανιωνίου με 3-4 σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι. Ένα από τα πρόσωπα της αναμέτρησης ήταν σίγουρα ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, για τον οποίο η επιστροφή στη Νέα Σμύρνη ως αντίπαλος της παλιάς του ομάδας ήταν… ονειρική.

Ο Ιρανός μπήκε στην ενδεκάδα από… σπόντα, όπως σας γράφαμε και σε πρωινό ρεπορτάζ, αφού ο Τάκης Λεμονής περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή τον Εμάνουελ Εμενίκε για την κορυφή της επίθεσης. Ο Νιγηριανός δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και έτσι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μπήκε στο αρχικό σχήμα και αποτέλεσε ένα σημαντικό «κλειδί» για τη νίκη της ομάδας του.

Ο Ιρανός πέτυχε τα δύο γκολ στο 37’ και στο 45’ (1-2 και 1-3), είχε γενικότερα πολύ καλή απόδοση και έγινε ο… άσσος στο μανίκι του Τάκη Λεμονή σε μια πολύ κρίσιμη νίκη, που μπορεί να δώσει το έναυσμα για την αγωνιστική και βαθμολογική αντεπίθεση που θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός.

Όσο για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ελπίζει ότι η αποψινή του εμφάνιση θα αποτελέσει το εφαλτήριο για να αρχίσει να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, στην προσπάθεια που κάνει να καθιερωθεί ξανά στην ενδεκάδα. Άλλωστε, ο Ιρανός δεν έχει περάσει και λίγα φέτος. Έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας και έφτασε πολύ κοντά στην αποχώρησή του από την ομάδα επειδή δεν υπολογιζόταν από τον Μπέσνικ Χάσι.

Τελικά, έμεινε μετά από δική του επιθυμία για να παλέψει και να διεκδικήσει ξανά τη θέση του στην ομάδα και η προσπάθειά του δείχνει να δικαιώνεται. Άρπαξε την αποψινή ευκαιρία του από τα… μαλλιά και πρόσθεσε έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον Τάκη Λεμονή, ο οποίος έχει τονίσει στους παίκτες ότι όλοι θα πάρουν τις ευκαιρίες και το κάνει πράξη, με τον Ιρανό να αποτελεί τρανό παράδειγμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags