Facebook Pixel Sportdog.gr | Το διπλό κέρδος του Ολυμπιακού και η διαφορά Λεμονή-Μπέντο
| 2017-10-16 16:40:00

Το διπλό κέρδος του Ολυμπιακού και η διαφορά Λεμονή-Μπέντο

Sportdog Team
Το διπλό κέρδος του Ολυμπιακού και η διαφορά Λεμονή-Μπέντο

H διαχείριση του Φορτούνη και τι σχέση έχει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Με τη νίκη που πήρε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Πανιώνιο, με 4-3 στη Νέα Σμύρνη, όχι μόνο έκανε ένα «restart» στο πρωτάθλημα, αλλά βγήκε και κερδισμένος πολύ περισσότερο απ' ό,τι περίμενε.

Αρχικά, αυτό συνέβη επειδή ο Καρίμ Ανσαριφάρντ πέτυχε δύο από τα τέσσερα γκολ της αναμέτρησης. Ο Ιρανός φορ ήταν εξαιρετικός στη Νέα Σμύρνη «αρπάζοντας» με τον καλύτερο τρόπο την ευκαιρία που του έδωσε ο Τάκης Λεμονής.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε πρόσφατο ρεπορτάζ, ο τεχνικός του Ολυμπιακού χρησιμοποίησε τον Καρίμ Ανσαριφάρντ διότι ο Εμάνουελ Εμενίκε είναι τραυματίας και γιατί ο Ούρος Τζούρτζεβιτς δείχνει ότι βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση τη δεδομένη στιγμή.

Έτσι, ο 57χρονος προπονητής έδωσε την ευκαιρία στον Ιρανό να αποδείξει την αξία του και εκείνος την αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο. 

Το δεύτερος κέρδος ακούει στο όνομα του Κώστα Φορτούνη. Με την έλευση του Τάκη Λεμονή ο Έλληνας μέσος δεν βρήκε στην ομάδα το ρόλο που θα επιθυμούσε, το αντίθετο μάλιστα.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τον άφησε εκτός αποστολής με τον Ατρόμητο στο πρώτο του ματς που κάθισε στον πάγκο των πρωταθλητών. Κάτι τέτοιο κινητοποίησε τον Έλληνα άσο και του «ξύπνησε» τον ποδοσφαιρικό του εγωισμό. Αποτέλεσμα ήταν ο 25χρονος άσος να πραγματοποιήσει σούπερ εμφάνιση με αντίπαλο τον Πανιώνιο και να πετύχει και το νικητήριο γκολ της ομάδας του.

Θυμίζουμε ότι κάτι ανάλογο είχε κάνει ο Παόυλο Μπέντο στην περίπτωση του Κώστα Φορτούνη όσο βρισκόταν στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ωστόσο, υπάρχει μία ειδοποιός διαφορά και αυτή βρίσκεται στο γεγονός ότι ο Τάκης Λεμονής μίλησε πρώτα με την πλευρά της διοίκησης και πήρε το «OK», προκειμένου να χειριστεί την υπόθεση με τον συγκεκριμένο τρόπο. Αντίθετα, ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε πρωτοβουλία χωρίς να ενημερώσει τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων» και έβαλε στον... πάγο τον παίκτη με τα γνωστά αποτελέσματα.

Βέβαια, τόσο ο Πάουλο Μπέντο (όσο βρισκόταν στον Ολυμπιακό), όσο και ο Τάκης Λεμονής τη δεδομένη χρονική στιγμή, έχουν εξαιρετική άποψη για τον Κώστα Φορτούνη, αλλά τον παραγκώνισαν τεχνηέντως προκειμένου να τον αφυπνίσουν και να μπορέσουν να πάρουν το μέγιστο των δυνατοτήτων του. Ήδη για τον Τάκη Λεμονή κάτι τέτοιο φάνηκε ότι δούλεψε, αφού ο Έλληνας άσος ήταν φανερά ανανεωμένος στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags