Η απουσία του Εμάνουελ Εμενίκε από το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο Γ. Καραϊσκάκης λόγω ενοχλήσεων, δημιούργησε έναν μεγάλο πονοκέφαλο στον Τάκη Λεμονή, καθώς πλέον έχει ξεμείνει από επιθετικούς.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή έχει μόνο τον Τζούρτζεβιτς, αφού ο Ανσαριφάρντ δεν είναι στη λίστα της Ευρώπης, ωστόσο ο Σέρβος δεν είναι σε καλή κατάσταση και μοιάζει απίθανο να ξεκινήσει κόντρα στους Καταλανούς.

Έτσι λοιπόν, ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί και πάλι χωρίς καθαρό φορ και να καλύψει την θέση με «ψευτοεννιάρι», ρόλο που θα κληθεί να παίξει είτε ο Φορτούνης είτε ο Οφόε!

Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Προτό και στην άμυνα οι Ένγκελς, Μποτία, Φιγκέιρα και Ελαμπντελαουί. Στα χαφ θα ξεκινήσουν ο Ρομαό – Ζιλέ, στα άκρα οι Καρσελά και Ανδρούτσο.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Ανδρούτσος, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδης, Βούκοβιτς.


Ξανά εκτός αποστολής!

Μπορεί όλα τα «φώτα» να έπεσαν πάνω στον Εμενίκε, που χάνει το ματς με την Μπαρτσελόνα λόγω ενοχλήσεων, ωστόσο από την αποστολή του Τάκη Λεμονή λείπε ξανά άλλο ένα όνομα.

Ο λόγος για τον Σάσα Ζντιέλαρ, ο οποίος μένει εκτός αποστολής για δεύτερο συνεχόμενο ματς μετά και απ' αυτό με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Επίσης εκτός πλάνων έμεινε ο τραυματίας Σεμπά και ο ανέτοιμος Μπεν.