Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στις Σέρρες η απόφαση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός να προχωρήσει σε αλλαγή έδρας της ομάδας.
Με εξώδικό της προς τη Football League, η διοίκηση των «λιονταριών» γνωστοποίησε την απόφασή της προς τη διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος από την οποία ζητά την άμεση απάντηση της.
Σε αντίθετη περίπτωση, η ομάδα των Σερρών προτίθεται να αποχωρήσει από το Πρωτάθλημα.
Αναλυτικά:
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ
Της Π.Α.Ε ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964, όπως νομίμως εκπροσωπείται από τον Πρόεδρο της Αντώνη Βούρτση.
Αξιότιμοι Κύριοι της διοργανώτριας Αρχής, είμαστε μία νέα Διοίκηση που αναλάβαμε τις τύχες του Ιστορικού Σωματείου του Πανσερραϊκού το περασμένο καλοκαίρι σε μία τρομερά δύσκολη συγκυρία για την επιβίωση του. Καταβάλαμε μεγάλες οικονομικές προσπάθειες, ασυνήθιστες για την εποχή που ζούμε, εξοφλώντας όλους τους αρμόδιους φορείς, την Δημοτική Αρχή , τις ασφαλιστικές μας εισφορές την Δ.Ο.Υ και τρίτους.
Στην προσπάθεια μας αυτή όχι απλά δεν συναντήσαμε αρωγούς την Δημοτική Αρχή και τους τοπικούς αρμόδιους φορείς(Δήμος Σερρών ,ΟΠΑΚΠΑ, Ε.Π.Σ Σερρών) αλλά απεναντίας αντιμετωπίσαμε εχθρικό κλίμα και αντιμετώπιση. Θέλουμε να κάνουμε ξανά Μεγάλο τον Πανσερραϊκό μας, να δημιουργήσουμε εγκαταστάσεις, υποδομές, αλλά εδώ στην πόλη των Σερρών είμαστε ανεπιθύμητοι καθόσον τα γήπεδα εδώ στις Σέρρες παραχωρούνται μόνο σε ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Σας κάνουμε γνωστή την πρόθεση να αλλάξουμε έδρα όσον αφορά τους εντός έδρας αγώνες μας, χρησιμοποιώντας άλλο γήπεδο σε γειτονική πόλη.
Θα επανέλθουμε εκ νέου υποδεικνύοντας σας το γήπεδο που θα ορίζονται οι εντός έδρας αγώνες μας.
Παρακαλώ για την άμεση απάντηση σας ειδάλλως θα αποχωρήσουμε από το Πρωτάθλημα.
Σέρρες 31/10/2017
Με τιμή το Δ.Σ της ΠΑΕ Πανσερραϊκος 1964
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο