Μπορεί ο Ολυμπιακός να απέσπασε 0-0 και να έκανε σπουδαία εμφάνιση απέναντι στην Μπαρτσελόνα, όμως ο Τάκης Λεμονής εκτός των συγχαρητηρίων που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του, τους επίστησε την προσοχή για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

"Σας έβλεπα και δεν σας χόρταινα! Μπήκατε με τη νοοτροπία που έπρεπε, είχαμε τη μαχητικότητα που έπρεπε για να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν σας κρύβω όμως ότι το πίστευα πώς θα μπορούσαμε να την κερδίσουμε την Μπάρτσα. Κι αυτό το πίστευα, γιατί εσείς μου δώσατε αυτό το δικαίωμα. Μπράβο και πάλι μπράβο", τους είπε και στη συνέχεια έβαλε... φρένο στους πανηγυρισμούς εν όψει πρωταθλήματος.

"Σε καμία περίπτωση μην πέσετε στην παγίδα και μείνετε σε αυτό το 0-0 με την Μπαρτσελόνα. Σας το ξαναλέω μπράβο σας, αλλά μέχρι εκεί. Μην ξεγελαστούμε όμως. Το ταμείο στο ποδόσφαιρο πάντοτε γίνεται στο τέλος. Κρατήστε όλη σας την ενέργεια για πανηγυρισμούς στο τέλος της σεζόν. Το ξέρετε πολύ καλά ότι δεν έχουμε καταφέρει ακόμα κάτι, χρειαζόμαστε πολλή δουλειά, έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε για να είμαστε αυτοί που πρέπει στην πορεία της σεζόν και κυρίως στο πρωτάθλημα", τόνισε.