Μπορεί η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό να έφερε ηρεμία στον Παναθηναϊκό για λίγες ημέρες και κάποια (λίγα) χρήματα στα ταμεία του συλλόγου, ωστόσο τα προβλήματα παραμένουν και καθημερινά μεγαλώνουν, καθώς αυξάνονται οι υποχρεώσεις του συλλόγου. 

Στο Τριφύλλι δεν είναι κρυφό πως κάνουν πλέον αγώνα δρόμου για να φτάσουν μέχρι τον Γενάρη, όπου ελπίζουν πως με τις πωλήσεις κάποιων παικτών, θα καταφέρουν να μαζέψουν το ποσό που χρειάζεται, ώστε να βγάλουν τη φετινή σεζόν.

Στην βιτρίνα για πώληση βρίσκονται ως γνωστόν παίκτες όπως οι Ρόμπιν Λουντ και Ροντρίγκο Μολέντο, τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται το επόμενο καλοκαίρι, αλλά και άλλοι όπως οι Νίκλας Χουλτ, Λούκας Βιγιαφάνιες και Γιώργος Κουτρουμπής, που έχουν αξία στη μεταγραφική αγορά.

Ωστόσο, σε αυτή τη λίστα δε βρίσκεται ο Αντρές Τσάβες, το όνομα του οποίου γράφτηκε τελευταία λανθασμένα σε σχετικά δημοσιεύματα. Ο παίκτης δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να πωληθεί, καθώς δεν ανήκει 100% ακόμα στον Παναθηναϊκό, που τον έχει πάρει με... δόσεις, τις οποίες φαίνεται μάλιστα πως πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πληρώσει.

Από εκεί και πέρα, όμως, ακόμα και αν ο παίκτης άνηκε αποκλειστικά στο Τριφύλλι, δε θα γινόταν να πωληθεί τον Γενάρη, καθώς ήδη έχει παίξει στην ίδια ημερολογιακή χρονιά σε δύο ομάδες (Σάο Πάουλο Παναθηναϊκός) και δεν επιτρέπεται βάσει κανονισμών FIFA να παίξει και σε τρίτη.

Ούτε καν στην Μπόκα Τζούνιορς μπορεί να επιστρέψει, αφού δεν έχει αγωνιστεί εκεί στην ημερολογιακή χρονιά, οπότε θα είναι αυτομάτως η τρίτη του ομάδα για φέτος, εξέλιξη που θα επιφέρει «καμπάνα» τόσο στον ίδιο, όσο και στον σύλλογο...