Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την λευκή ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής στις 15.00 στο Γ. Καραϊσκάκης με στόχο μία εύκολη νίκη με πολλά γκολ.

Ο Τάκης Λεμονής αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην αρχική του ενδεκάδα, καθώς θέλει να ξεκουράσει παίκτες που έχουν συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια τους.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται και ο Προτό, στα δεξιά της άμυνας ο Ελαμπντελαουί, αριστερά πιθανότατα ο Φιγκέιρας αντί του Κούτρη, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα το αποτελούν οι Μποτία και Σισέ.

Στο κέντρο θα ξεκινήσει ο Ταχτσίδης αντί του Ρομαό, ενώ δίπλα του θα βρίσκονται οι Οφόε και Φορτούνης. Στα άκρα θα ξεκινήσουν οι Πάρντο και Καρσελά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Ανσαριφάρντ, καθώς ο Εμενίκε έχει μείνει εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων, ενώ ο Τζούρτζεβις δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Συγκεκριμένα την 20άδα απαρτίζουν οι: Ανδρούτσος, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδης.