Ο Τάκης Λεμονής από την πρώτη μέρα που ανάλαβε ξανά την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών, προσπάθησε να φτιάξει το κλίμα στα αποδυτήρια και να βελτιώσει τις σχέσεις μεταξύ παικτών και προπονητών που είχαν διαταραχθεί σε μεγάλο βαθμό κατά την παρουσία του Μπέσνκικ Χάσι.

Ο Έλληνας κόουτς εδώ και περίπου έναν μήνα δουλεύει πολύ σκληρά στου Ρέντη καθημερινά και σιγά – σιγά αυτό φαίνεται τόσο στην εικόνα του Ολυμπιακού, καθώς μετά το 0-0 με την Μπαρτσελόνα, την Κυριακή ήρθε η άνετη νίκη με 5-1 κόντρα στον Πλατανιά, με την καλύτερη φετινή εμφάνιση των Ερυθρολεύκων.

Το πιο σημαντικό όμως κέρδος για τον Λεμονή, είναι η σχέση που έχει χτίσει πλέον με τους περισσότερους παίκτες, καθώς δίνει ευκαιρίες σε όλους και προσπαθεί σε κάθε ματς να χρησιμοποιεί αυτούς που είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Οι παίκτες του αναγνωρίζουν πως είναι «δίκαιος» και αυτό πλέον φαίνεται από τις αντιδράσεις τους σε κάθε παιχνίδι. Την Τρίτη το βράδυ ήταν η αγκαλιά του Φορτούνη τη στιγμή της αλλαγής του στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και σήμερα οι αφιερώσεις των Σισέ και Ανσαριφάρντ μετά τα γκολ που σημείωσαν κόντρα στην ομάδα της Κρήτης.

Τόσο ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός, όσο και ο Ιρανός επιθετικός, αμέσως μετά τους πανηγυρισμούς στα γκολ που πέτυχαν, κατευθύνθηκαν στον πάγκο, έδωσαν το χέρι στον κόουτς της ομάδας και τον αγκάλιασαν, ευχαριστώντας τον με αυτόν τον τρόπο που τους εμπιστεύεται.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες: