«Τώρα αρχίζουν τα αληθινά... σπουδαία»! Αυτό είναι το... σύνθημα που επικρατεί στο Λιμάνι τις τελευταίες ώρες και ιδίως, όπως λένε στην Ερυθρόλευκη ΠΑΕ, μετά το «τέλος του αφηγήματος ετών και της σκευωρίας περί εμπλοκής του Βαγγέλη Μαρινάκη σε εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
 
Οι νομικοί εκπρόσωποι της ΠΑΕ -και όχι μόνο- είναι απολύτως βέβαιοι πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος τιμωρίας του Ολυμπιακού, ενώ υποστηρίζουν με σαφήνεια πως όλος αυτός ο θόρυβος αποδείχτηκε μια τεράστια «φούσκα».
 
Στο Λιμάνι αναφέρουν με ικανοποίηση πως «πρέπει να υπάρχει τεράστια απαισιοδοξία σε όλους αυτούς που έκαναν λόγο για εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο», όπως και ότι «το πλημμέλημα για τα περί σύστασης συμμορίας δεν συνιστά και επιβολή τιμωρίας».
 
Μάλιστα, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, στην Ερυθρόλευκη ΠΑΕ είναι έτοιμοι για αντεπίθεση προς κάθε κατεύθυνση, αρχής γενομένης από την προσφυγή του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Αρειο Πάγο, προκειμένου να καταπέσει η απόφαση παραπομπής του για αλλοίωσης αποτελεσμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων, μια και αυτή λήφθηκε κατά πλειοψηφία και όχι ομόφωνα!
 
Μάλιστα, για τη συγκεκριμένη παραπομπή μειοψήφησε ο ίδιος ο πρόεδρος του Συμβουλίου Εφετών, κάτι που σύμφωνα με έγκυρους νομικούς κύκλους, θα αποτελέσει πιθανότατα «οδηγό» για την απόφαση του Αρείου Πάγου!
 
Επίσης, όπως προκύπτει, στο Λιμάνι είναι αποφασισμένοι αυτή τη στιγμή να μην αφήσουν σε... χλωρό κλαρί όλους εκείνους που υποστήριζαν δημόσια με θέρμη την εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη στη σύσταση «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο και θα «τρέξουν» όλες οι ανάλογες διαδικασίες. 
 
Επίσης, ενδεικτικό της όλης «φούσκας» που δημιουργήθηκε επί του θέματος θεωρείται το γεγονός πως η δίκη ενδέχεται να ξεκινήσει το 2018, χωρίς όμως να μπορεί να αποκλειστεί και το... 2019! Βέβαια, σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο τα πλημμελήματα θα παραγραφούν λόγω παρέλευσης 5ετίας και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μέχρι τότε είναι πιθανό να κατηγορείται μόνο για πλημμελήματα, μιας και ο κακουργηματικός χαρακτήρας της κατηγορίας για αλλοίωση αποτελεσμάτων θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να μετατραπεί σε δωροδοκία (που είναι πλημμέλημα)!
 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr