Σε αναζήτηση και δημιουργία ενός βασικού κορμού για την ομάδα του βρίσκεται εδώ και καιρό ο Τάκης Λεμονής, καθώς ανάμεσα σε άλλα ο Μπεσνίκ Χάσι δεν άφησε φεύγοντας καμία σταθερά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού...   

Ιδιαίτερα στο κέντρο της άμυνας, ο Κοσοβάρος τεχνικός κατάφερε να μην αφήσει τίποτα... όρθιο, καθώς όχι μόνο χρησιμοποίησε εκεί σε πάρα πολλά ματς τον έμπειρο μέσο, Αλεξίς Ρομαό, αλλά... πρόλαβε να χρίσει στόπερ και τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, στο αλήστου μνήμης χαμένο ντέρμπι με την ΑΕΚ. 

Από τη μεριά του, ο Τάκης Λεμονής δείχνει ότι θέλει να καθιερώσει στην ομάδα του κάποιους παίκτες, ανάμεσα στους οποίους είναι το δίχως άλλο ο Πάπε Σισέ.

Ο Σενεγαλέζος έπαιξε βασικός και στα πέντε ματς του πρωταθλήματος με τον Τάκη Λεμονή στον ερυθρόλευκο πάγκο και έχει κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις, ιδιαίτερα στα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό

Επίσης, έχει δείξει ήδη ότι διαθέτει πολύ καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, έχοντας σημειώσει σε αυτά τα πέντε ματς δύο γκολ με κεφαλιές! 

Ο Λεμονής ήταν εκείνος που αναγέννησε και «έφτιαξε» την ψυχολογία του 22χρονου, κάτι που ο παίκτης εμφανώς αναγνωρίζει γι’ αυτό και έσπευσε αμέσως στον προπονητή του για να του δώσει το χέρι μετά τα γκολ που σημείωσε κόντρα σε Πανιώνιο και Πλατανιά.   

Ετσι, όπως όλα δείχνουν, ο έμπειρος Ελληνας τεχνικός δουλεύει πάνω στο πλάνο να καθιερώσει στη βασική 11άδα του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα τον νεαρό Σενεγαλέζο και φαίνεται πως θα προσπαθήσει από εδώ και πέρα να «κουμπώσει» δίπλα του τον έμπειρο, Αλμπέρτο Μποτία!

Ο Ισπανός έκανε δύο καταπληκτικά ματς απέναντι στην Μπαρτσελόνα και σίγουρα με τον Λεμονή στον πάγκο θα είχε παίξει περισσότερο αν δεν είχε «βγάλει» προβλήματα τραυματισμών, τα οποία δεν του επιτρέπουν μεταξύ άλλων να βρει και αγωνιστικό ρυθμό. 

Με το δίδυμο των Μποτία και Σισέ στην άμυνα, ο Τάκης Λεμονής μπορεί να συνδυάσει εμπειρία και νεανικό ενθουσιασμό, καθώς επίσης τη ταχύτητα και τα άλματα του Σενεγαλέζου, με τις σωστές τοποθετήσεις, τον όγκο και την ψυχραιμία του Ισπανού.

Ωστόσο, είναι αναγκαίο να βρεθεί μεταξύ τους η ιδανική «χημεία», γι’αυτό ο 57χρονος τεχνικός περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή στις προπονήσεις του Ισπανού (λογικά θα γίνει αυτό από Δευτέρα), ώστε πάνω σε αυτό το σχέδιο να δουλέψει στο υπόλοιπο της διακοπής του πρωταθλήματος.