Έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεση του Μίκαελ Σκίμπε ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής για το επαναληπτικό παιχνίδι με την Κροατία. Υπόψιν, ότι Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος είχε γίνει αλλαγή στο Ζάγκρεμπ, την Παρασκευή έκανε ατομικό λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο γυμνάστηκε κανονικά το Σάββατο.

Ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να κάνει τρεις τουλάχιστον αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς. Ο ομοσπονδιακός προπονητής φαίνεται ότι έχει καταλήξει σε σύστημα 4-2-3-1. Ο Κώστας Μανωλάς εξέτισε την ποινή του και θα επιστρέψει δίπλα στον Σωκράτη Παπαστόπουλου. Στα δεξιά επιστρέφει και ο Βασίλης Τοροσίδης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει ο Τάσος Μπακασέτας.

Την εστία θα υπερασπιστεί ο Ορέστης Καρνέζης παρότι στο «Μαξιμίρ» έφερε ευθύνη στο πρώτο γκολ. Ο Γιώργος Τζαβέλλας θα παραμείνει αριστερά. Ανασταλτικοί μέσοι θα είναι ο Κάρλος Ζέκα με τον Αλέξανδρο Τζιόληα. Στην αριστερή πτερυγα θα αγωνιστεί ο Κώστας Σταφυλίδης, στη δεξία ο Τάσος Μπακασέτας, ο Κώστας Φορτούνης θα ειναι οργανωτής πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Κώστα Μήτρογλου.