Οι “κιτρινόμαυροι” θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη και έτσι οι παίκτες έχουν λίγο χρόνο για να ξεκουραστούν και να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, καθώς έλειπαν αρκετές ημέρες εκτός Ελλάδας για την προετοιμασία.
Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον προπονητή της Ένωσης, καθώς αυτές τις δύο ημέρες αναμένεται να... πέσει με τα μούτρα στην δουλειά. Ο Μανόλο θα ασχοληθεί με τις μεταγραφές και κυρίως με τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Ντιόπ.
Μπορεί επίσημα η ΑΕΚ να περιμένει τον Σενεγαλέζο άσο μέχρι την Τρίτη, ωστόσο ήδη εδώ και μέρες έχει αρχίσει το ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα μάλιστα με όσα λένε από την ΠΑΕ, ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει βρεθεί ο παίκτης που θα κλείσει την... τρύπα στη μεσαία γραμμή των “κιτρινόμαυρων”.
Οι παίκτες διακοπές, ο Μανόλο δουλειά!
| 31/07/11 - 19:32
«Σφαίρα» έφυγαν οι παίκτες της ΑΕΚ από το Ελ. Βενιζέλος μετά την επιστροφή της ομάδας από την Σλοβενία, καθώς μετά από πολύ καιρό έχουν δύο ημέρες για να ξεκουραστούν. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον Μανόλο Χιμένεθ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο