Ο Ντάμιρ Κάναντι στάθηκε στο ανύπαρκτο οφσάιντ που δόθηκε στην φάση του Ντιγκινί, ενώ για την φάση του πέναλτι τόνισε ότι ήταν 50-50.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιον βαθμό, παρότι είχαμε ελπίδες. Μάλιστα μετά το 0-1, μπορούσαμε να πάρουμε μεγαλύτερο προβάδισμα ώστε να κάνουμε δύσκολη τη… ζωή του ΠΑΟΚ. Στη φάση με το οφσάιντ ο ρέφερι πήρε λάθος απόφαση, όσον αφορά για το πέναλτι, εγώ όπως το είδα, είναι 50-50. Ήταν κρίσιμο όσον αφορά το σημείο που επιτεύχθηκε.

Όσον αφορά το 2ο μέρος, αμυνθήκαμε αρκετά καλά, δυστυχώς δεχτήκαμε το γκολ, μετά η ομάδα προσπάθησε αρκετά για να πετύχει νέο τέρμα και για τον λόγο αυτό θέλω να συγχαρώ την ομάδα για την απόδοση της. Είχαμε και 4-5 σημαντικές απουσίες σήμερα».

Πρόσθεσε πως: «Δεν θεωρώ πως ήταν θέμα συγκέντρωσης, παίξαμε αρκετά καλά, ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι ισχυρός στο παιχνίδι και φυσικά είναι δύσκολο για 90λεπτά να τα κάνεις όλα τέλεια. Ο ΠΑΟΚ είχε 2-3 καλές ευκαιρίες που συνδυάστηκαν πολύ καλά και όπως ανέφερα μετά το 0-1, είχαμε καλή ευκαιρία να κάνουμε το 0-2 και μετά θα ήταν εύκολο να πάρουμε τη νίκη. Αυτό ήταν στην φάση με το Ντιγκινί αλλά και με τον Βασιλακάκη, που είχαμε και εκεί ευκαιρία για γκολ».

Ερωτηθείς για το ποια ομάδα ξεχωρίζει μεταξύ ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και ΑΕΚ: «Η κάθε ομάδα έχει την δική της ποιότητα, κερδίσαμε τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, σήμερα χάσαμε αλλά θεωρώ ότι και οι τρεις ομάδες έχουν αρκετή ποιότητα».