Ολόκληρο θέμα έχει προκύψει στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού για όσα συνέβησαν στην προπόνηση της Τετάρτης, όταν οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου αποφάσισαν να ρωτήσουν τον Μαρίνο Ουζουνίδη τι θα γίνει με την άδεια των γιορτών.

Γιατί είναι γεγονός ότι οι Πράσινοι έχουν πολλούς ξένους παίκτες στο ρόστερ τους και, μοιραία, θέλουν να προγραμματίσουν τις διακοπές τους (αεροπορικά εισιτήρια κ.λπ.) για να ξεκουραστούν και να δουν τους δικούς τους ανθρώπους.

Με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να διαφωνεί με αυτή την κίνησή τους, καθώς όπως τους είπε δεν είναι δυνατόν να σκέφτονται τέτοια πράγματα, όπως είναι η άδεια των γιορτών, όταν κανείς δεν γνωρίζει πώς θα είναι η ομάδα μέχρι τότε...

Οι πληροφορίες του sportdog.gr, μάλιστα, αναφέρουν ότι μεταφέρθηκε πολύ... ήπια το συγκεκριμένο θέμα από τον Τύπο!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έγινε έξαλλος με τους τέσσερις αρχηγούς, που πήραν την πρωτοβουλία να τον ρωτήσουν, τόσο με την κίνηση όσο και με την «απάθεια» των παικτών για την καθημερινότητα του club.

Και η αλήθεια είναι πως ολοένα και απογοητεύεται περισσότερο ο Έλληνας τεχνικός με όσα συμβαίνουν στον σύλλογο το τελευταίο διάστημα, πολύ περισσότερο από τη στιγμή ελάχιστοι φαίνεται ότι έχουν καταλάβει το μέγεθος του προβλήματος που υπάρχει στην ομάδα.
 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr