Facebook Pixel Sportdog.gr | Άγριος «καυγάς» την ώρα του αγώνα στην Κέρκυρα - «Όρμησε» και ο Λεμονής (ΦΩΤΟ)
| 2017-11-26 22:02:00

Άγριος «καυγάς» την ώρα του αγώνα στην Κέρκυρα - «Όρμησε» και ο Λεμονής (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Άγριος «καυγάς» την ώρα του αγώνα στην Κέρκυρα - «Όρμησε» και ο Λεμονής (ΦΩΤΟ)

Γιατί αρπάχτηκαν και τι συνέβη με τον Έλληνα κόουτς.

Τεταμένα ήταν τα νεύρα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα (1-3), ειδικά από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 16ο λεπτό. Οι Ερυθρόλευκοι προσπαθούσαν να αντιδράσουν, όμως όσο δεν τους έβγαιναν οι φάσεις τόσο πιο πολύ αγχωνόταν.

Μέχρι λοιπόν να έρθουν τα τρία γκολ, στην αρχή του δευτέρου μέρους, υπήρχε μεγάλη ένταση στον αγωνιστικό χώρο και αυτό αποτυπώθηκε ξεκάθαρα σε μία ανύποπτη στιγμή στο 44ο λεπτό, όταν λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια οι παίκτες των δύο ομάδων για ένα πλάγιο άουτ.

Συγκεκριμένα, η μπάλα βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου για την Κέρκυρα, ο Επστάιν την πήρε για να το εκτελέσει γρήγορα, όμως ο Ελαμπντελαουί διαφώνησε με την απόφαση του διαιτητή και προσπάθησε να του πάρει την μπάλα από τα χέρια. Σε εκείνο το σημείο υπήρξε «διαφωνία» μεταξύ τους, με τον Γερμανό να ξαπλώνει στο ταρτάν, κρατώντας του πρόσωπό του.

Αμέσως οι παίκτες του Ολυμπιακού και της Κέρκυρας έτρεξαν στο σημείο, όπως και ο διαιτητής Ζαχαριάδης, ενώ… σφαίρα έφτασε και ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος έξαλλος φώναζε και έδειχνε στον τέταρτο πως ο Επστάιν έκανε «θέατρο».

Δείτε σε φωτογραφίες τι συνέβη και το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρελάθηκαν οι ΠΑΟΚτσήδες! «Γελάει όλη η Ελλάδα με το τσίρκο, έτσι δεν παίρνουμε πρωτάθλημα - Αλλάξτε τον Λουτσέσκου»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags