Tα... ρέστα του έδωσε ο Τάκης Λεμονής στον αγώνα της Κέρκυρας, εναντίον της τοπικής ομάδας, καθώς πλέον πέρασαν τα ζόρια του Τσάμπιονς Λιγκ για τoν σύλλογο.

Τώρα ο Έλληνας τεχνικός παίζει μπάλα σε γήπεδο που ξέρει καλά και με την εικόνα που υπάρχει στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ, υπάρχει η αισιοδοξία ότι αν αφοσιωθεί ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα, θα τα καταφέρει.
 
Περιττό να αναφέρουμε ότι δεν ισχύουν όσα γράφονται περί «χαμένου ελέγχου» στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και άλλα σχετικά. Ναι, προφανώς υπάρχουν επεισόδια και εντάσεις, όπως φυσικά και σε κάθε ομάδα, στην οποία υπάρχει η πίεση του πρωταθλητισμού.

Στις σοβαρές όμως ομάδες, υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι στις σωστές θέσεις και λύνουν άμεσα όποιο πρόβλημα δημιουργείται, ενώ δεν αφήνουν να βγαίνουν πράγματα στη δημοσιότητα που θα κάνουν κακό στον σύλλογο (αν και επαναλαμβάνουμε πως δεν υπάρχει για την ώρα κανένα σοβαρό θέμα στο Λιμάνι).

Άλλωστε, φαντάζει δύσκολο να έχει χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων ο Λεμονής και την ίδια ώρα, η μισή και πλέον ομάδα να έχει παρελάσει από την αγκαλιά του, πανηγυρίζοντας τα γκολ, όσο καιρό είναι στον πάγκο!

Τον πιστεύει και του δίνει φανέλα βασικού!

Μετά την ολοκλήρωση του ευρωπαϊκού ταξιδιού, ο Λεμονής πλέον θα ρίξει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα και σιγά – σιγά θα περιορίσει και το ροτέσιον, αφού και ο ίδιος κρίνει πως δεν γίνεται να χρησιμοποιεί συνεχώς διαφορετικούς παίκτες στην ενδεκάδα.

Εδώ και καιρό λοιπόν, σας έχουμε μεταφέρει την καλή άποψη που έχει ο έμπειρος κόουτς για τον Ούρος Τζούρτζεβιτς, τον οποίο πιστεύει πολύ και για τον οποίο είναι σίγουρος, πως όταν βρει τα πατήματά του, θα κάνει την διαφορά στον Ολυμπιακό.

Φαίνεται, μάλιστα, ότι ήδη έχει αρχίσει να το κάνει. Για αυτό να περιμένετε μέσα στο επόμενο διάστημα να έχει φανέλα βασικού!

** Η σούπερ ανάλυση του Νίκου Αλέφαντου στο sportdog.gr για Ολυμπιακό, Λεμονή και Τζούρτζεβιτς, με ένα κλικ εδώ!