Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται καθημερινά με το δάχτυλο στη σκανδάλη, όπως διαρρέται μέσω του ρεπορτάζ. Οι υποχρεώσεις τρέχουν ειδικά όσον αφορά τις δόσεις των συμβολαίων των παικτών. Τις τελευταίες ημέρες όμως υπάρχει έντονη κινητικότητα.

Όπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM, μέχρι την Πέμπτη κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθούν στο Κορωπί οι Βασίλης Κωνσταντίνου και Αγησίλαος Τουμαζάτος, προκειμένου να μιλήσουν κατά πρόσωπο με τους παίκτες και να τους εξηγήσουν πώς έχουν αυτή τη στιγμή τα δεδομένα.

Στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν ότι μέχρι εκείνη τη μέρα θα έχει συγκεντρωθεί ποσό της τάξης των 500.000 ευρώ, που απέχει φυσικά από τα 1,3 εκατ. που απαιτούνται, αλλά αυτά τα λεφτά θα χρησιμοποιηθούν ώστε να καλυφθεί ένα σημαντικό μέρος των άμεσων υποχρεώσεων προς τους παίκτες και να φανεί έτσι η θέληση της ΠΑΕ για επίλυση των προβλημάτων.

Επιπλέον, σε ό,τι αφορά το θέμα της προσφυγής του Ράσμους Τελάντερ φαίνεται ότι βρίσκεται σημείο επαφής μεταξύ των δύο πλευρών, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία από πλευράς «πρασίνων» ότι τελικά η πλευρά του παίκτη θα αποσύρει την προσφυγή του και ο Παναθηναϊκός δεν θα κινδυνεύσει με αφαίρεση βαθμών, τουλάχιστον από την πλευρά του πρώην κεντρικού του αμυντικού, καθώς υπάρχουν ακόμα πολλά μέτωπα ανοιχτά που προκύπτουν μέρα με τη μέρα.