Συζήτηση για το εάν ο Ολυμπιακός μπορεί να εφαρμόσει, στα σχετικά εύκολα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ το 4-4-2, με το οποίο «γύρισε» το παιχνίδι στην Κέρκυρα.

Μάλιστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης, υπήρξαν και οι δηλώσεις του Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο οποίος έχοντας πετύχει το δεύτερο γκολ του στο πρωτάθλημα, τόνισε πως θα τον βόλευε το σύστημα με δύο φορ και έστειλε… μήνυμα στον Τάκη Λεμονή.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού όμως, ρωτήθηκε σήμερα στη συνέντευξη του για αυτό το ενδεχόμενο και ξεκαθάρισε πως το 4-4-2 θα εφαρμοστεί μόνο σε «έκτακτες περιπτώσεις» και συμπλήρωσε πως δεν μπορεί να το εφαρμόσει στην ομάδα, καθώς δεν το έχουν δουλέψουν στην προετοιμασία με τον Χάσι, αλλά ούτε και έχει τους κατάλληλους παίκτες.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Για το σύστημα και την αλλαγή που έκανε στο ματς με τους Φαίακες:
«Σίγουρα η σκέψη μου ήταν αυτή. Στο 4-4-2 που παίζαμε το χρησιμοποιήσαμε με αρκετό ρίσκο. Ο Ζιλέ δεν είναι καθαρό αμυντικό χαφ, είναι οκτάρι και θέλαμε να έχουμε μεγαλύτερη ισορροπία στο παιχνίδι αντεπιθέσεων της Κέρκυρας. Σε αυτή τη μορφή το 4-4-2 είναι δύσκολο, από την άποψη της μορφής των ποδοσφαιριστών που έχουμε και τι χαρακτηριστικά έχουν. Αυτά τα πράγματα θέλουν χρόνο στην προετοιμασία και εμείς δεν είμαστε σε θέση να πειραματιζόμαστε στο πρωτάθλημα».