Η Άντερλεχτ θα κινηθεί τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής και σύμφωνα με τη Het Laatste Nieuws υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Όγκνιεν Βράνιες από την ΑΕΚ.
Όπως υποστηρίζει η μεγάλη βελγική εφημερίδα, η Άντερλεχτ έχει τον Βράνιες ψηλά στη μεταγραφική λίστα, με σκάουτ του συλλόγου να έχει τσεκάρει ήδη τον παίκτη στο 3-4 της Βοσνίας με το Βέλγιο τον Οκτώβρη.
Μάλιστα στην Άντερλεχτ φαίνεται πως έχουν μείνει ικανοποιημένοι με το scouting report που έχουν για τον Βράνιες και εξετάζουν να κάνουν κίνηση τον Ιανουάριο.
Πάντως, όπως αναφέρουν οι Βέλγοι, η Άντερλεχτ θα πρέπει να κάνει μια οικονομική υπέρβαση για να καλύψει τις απαιτήσεις της ΑΕΚ, ενώ προσθέτουν πως και η τουρκική Μπασάκσεχιρ έχει ενδιαφερθεί για τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο