Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρέλα στον Άρη για το νικηφόρο σερί – Συγχαρητήρια και... παρατηρήσεις
| 2017-12-13 20:25:00

Τρέλα στον Άρη για το νικηφόρο σερί – Συγχαρητήρια και... παρατηρήσεις

Sportdog Team
Τρέλα στον Άρη για το νικηφόρο σερί – Συγχαρητήρια και... παρατηρήσεις

Τι είπαν Σπανός και Μυροφορίδης στους παίκτες.

Με την παρέμβαση του Δημήτρη Σπανού και του Παύλου Μυροφορίδη στα αποδυτήρια ξεκίνησε η προετοιμασία των κιτρινόμαυρων για τον απαιτητικό αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ στο metrospot.gr, ο προπονητής στάθηκε περισσότερο στο τακτικό κομμάτι και για μία ακόμη φορά έθεσε τον προβληματισμό του για την νοοτροπία με την οποία μπαίνει ο Αρης στα παιχνίδια, σπαταλώντας ουσιαστικά ένα ολόκληρο ημίχρονο. «Είναι δικό σας θέμα το α’ ημίχρονο και η εικόνα που βγάζουμε στο γήπεδο. Ξεκάθαρα. Εκτιμώ ότι δεν τίθεται αγωνιστικό ζήτημα, αλλά ψυχολογίας. Λύστε το μόνοι σας», είναι το μήνυμα που τους έστειλε, αναλύοντας παράλληλα και τακτικά κομμάτια του προσεχή αντιπάλου τα οποία θα δουλέψει επί χόρτου όλη την εβδομάδα. «Είστε πρώτοι χωρίς να παίξετε αυτό που πραγματικά μπορείτε! Φανταστείτε να δώσετε κι άλλα, τι θα καταφέρετε», είπε ο Παύλος Μυροφορίδης στην προσπάθειά του να επισημαίνει σε ορισμένους τις υψηλές δυνατότητες που υπάρχουν στην ομάδα και ακόμη δεν έχουν φανεί στο γήπεδο σε μεγάλο βαθμό.

Τόσο ο κόουτς όσο και ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινόμαυρων, πάντως, δεν παρέλειψαν να δώσουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια ανατροπής (και) στη Δράμα, υπενθυμίζοντας ωστόσο την ανάλογη κρισιμότητα που έχει και ο αγώνας της Κυριακής με τον ΟΦΗ.   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags