Ραντεβού με τον Νταμίρ Κάναντι αναμένεται να πραγματοποιήσουν οι άνθρωποι του Ατρομήτου, προκειμένου να τον "δέσουν" στο Περιστέρι με νέο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με το atromitistas.gr, στις αρχές του νέου έτους θα πραγματοποιηθεί ραντεβού ανάμεσα στη διοίκηση και τον Αυστριακό προπονητή, το οποίο θα αφορά αποκλειστικά τη σύμπλευση των δύο πλευρών για ένα κοινό μέλλον και έναν μακροπρόθεσμο σχεδιασμό.

Ο Κάναντι έχει κερδίσει τους πάντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και τον κόσμο του συλλόγου και όχι μόνο λόγω της εκπληκτικής πορείας του Ατρομήτου. Ο Αυστριακός τεχνικός γοήτευσε τους ιθύνοντες από την πρώτη στιγμή και για αυτό τον στήριξαν στις αρχές της περιόδου. 

Η επιλογή του Γιώργου Σπανού και Γιάννη Αγγελόπουλου να καταλήξουν στον Νταμίρ Κάναντι μέσα από τα δεκάδες ονόματα που είχαν προταθεί, μετά την αποχώρηση του Ρικάρντο Σα Πίντο τους έχει δικαιώσει πανηγυρικά. Και ο ίδιος ο Αυστριακός προπονητής όμως, είναι ικανοποιημένος από τις συνθήκες που απολαμβάνει καθημερινά, την άψογη συνεργασία του με τη διοίκηση και φυσικά από τις φιλοδοξίες του Ατρόμητου. 

Υπάρχει θετικό κλίμα από αμφότερες τις πλευρές και η ουσιαστική κουβέντα, που θα αφορά την ανανέωση (οικονομικό, φιλοσοφία, στόχοι, διάρκεια), θα πραγματοποιηθεί μετά τις γιορτές.