Μέγα θέμα έχει προκύψει στον Παναθηναϊκό από το βράδυ της Κυριακής, λόγω των όσων έγιναν με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο μετά την Ξάνθη, ο οποίος αποχαιρέτισε παίκτες και φιλάθλους, χωρίς όμως να έχει ενημερώσει κανέναν άλλον για το «αντίο».

Όπως σας έγραψε το sportdog.gr και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Έλληνας γκολκίπερ έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του και πιέζει πλέον την Μπενφίκα για να φύγει τον Γενάρη, καθώς παρουσιάζεται να είναι ενοχλημένος με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος τον έβαλε στον πάγκο για να δώσει παιχνίδια στον Σωκράτη Διούδη.

Για την ώρα, πάντως, και παρά τις κινήσεις του Βλαχοδήμου, δεν υπάρχει κάτι νεότερο για το μέλλον του, καθώς από τους «αετούς» δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με την μετακίνησή του στην Πορτογαλία τον Γενάρη.

Ανάλογο μπέρδεμα, όμως, υπάρχει και στην περίπτωση του Νίκλας Χουλτ, ο οποίος επίσης ψάχνεται για να φύγει από το Τριφύλλι τον Γενάρη, ωστόσο ακόμα δεν έχει κάτι επίσημο στα χέρια του.

Ο μάνατζερ του, Μάρτιν Νταλίν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportdog.gr από τη Σουηδία όντως μιλάει με την Άντερλεχτ, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει κάτι ιδιαιτέρως προχωρημένο.

Οι Βέλγοι παρακολουθούν τον Χουλτ εδώ και καιρό και δείχνουν πρόθυμοι να κάνουν επίσημη κρούση στον Παναθηναϊκό, ωστόσο θα πρέπει να ικανοποιήσουν και τις οικονομικές απαιτήσεις του συλλόγου.

Τεράστια γκέλα με Κουτρουμπή

Στο μεταξύ, στα άκρα οδηγούνται, πλέον, οι σχέσεις του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Κουτρουμπή και παρά τις πρώτες πληροφορίες που υπήρξαν όταν προέκυψε το θέμα για… βελούδινο διαζύγιο, όλα δείχνουν πως το φινάλε θα είναι επεισοδιακό.

Οι Πράσινοι, μετά από απόφαση του Μαρίνου Ουζουνίδη, αποφάσισαν να τελειώσουν με συνοπτικές διαδικασίες τον Έλληνα στόπερ και να τον αφήσουν ελεύθερο, δίνοντας του τα δεδουλευμένα του, ωστόσο δεν υπολόγισαν ότι ο παίκτες βάσει συμβολαίου έχει να πάρει περίπου 1,3 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ποσό, το οποίο ουδείς θα χάριζε. Το ίδιο, λοιπόν, θα κάνει και ο Κουτρουμπής, ο οποίος μέσω προσφυγής θα ζητήσει τα χρήματα που προβλέπονται από το συμβόλαιό του.

Άλλωστε, ποιος ποδοσφαιριστής θα χάριζε λεφτά σε μία ομάδα που τον… βγάζει στη σέντρα, τον διώχνει ενώ ξέρει πως υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό (πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν για τη Σπόρτινγκ) και αφήνει να γίνει «σούσουρο» γύρω από το όνομά του μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ;