Ο Ολυμπιακός έκανε δυναμικό φινάλε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και πέτυχε τον αρχικό του στόχο, που ήταν να βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος πριν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Πλέον οι Ερυθρόλευκοι επικεντρώνονται στις εξελίξεις που επίκεινται τον Ιανουάριο, είτε αυτές αφορούν μεταγραφές είτε το αναμενόμενο ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ (τελευταίος που έγινε γνωστό ότι αποχωρεί, είναι ο Μπεν). Ένας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας το τελευταίο διάστημα, ο Μάρκο Μάριν, αποκάλυψε πρόσφατα σε δηλώσεις του ότι έχει στα χέρια του προτάσεις από άλλες ομάδες, όμως επιθυμεί να παραμείνει στον Ολυμπιακό. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο Γερμανός μέσος δεν είπε ψέματα, αφού πράγματι υπάρχουν ενδιαφερόμενες ομάδες να τον αποκτήσουν. Ωστόσο, οι προτάσεις που έχει στα χέρια του δεν είναι από συλλόγους «πρώτης γραμμής», ενώ παράλληλα στον οικονομικό τομέα δεν φτάνουν ούτε τα 2/3 της αμοιβής του στον Ολυμπιακό. Επομένως, είναι λογικό ο Μάριν να θέλει να παραμείνει στον Πειραιά, ειδικότερα από τη στιγμή που έχει βρει τον καλό του εαυτό αγωνιστικά και έχει μονιμοποιηθεί στην ενδεκάδα.

Ο Γερμανός έχει περάσει δύσκολα στο λιμάνι εξαιτίας του δύσκολου χαρακτήρα του, έχει τεθεί στο περιθώριο κατά το παρελθόν, αλλά το διάστημα που διανύουμε είναι μάλλον το καλύτερό του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Όσο για τις σχέσεις του με τον Τάκη Λεμονή; Σταδιακά βελτιώνονται, αν και βρέθηκαν σε περίεργο σημείο πριν από λίγο καιρό. Ωστόσο, αυτό δεν λειτούργησε καταδικαστικά για τον παίκτη. Κάθε άλλο, αφού δεν τον εμπόδισε να πάρει φανέλα βασικού και να αρχίσει να ανεβαίνει αγωνιστικά. Συνεπώς, όσο κι αν δεν είναι όλα ρόδινα, στον Ολυμπιακό ο Μάριν τα πηγαίνει μια χαρά τη δεδομένη χρονική στιγμή. Δεν έχει λόγο να φύγει και μάλιστα οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έχει αρχίσει να ψάχνεται για να αγοράσει σπίτι στην Αθήνα.