Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι είπε ο Βαρέλα για το «κράξιμο» σε Λουτσέσκου
| 2017-12-21 09:09:00

Τι είπε ο Βαρέλα για το «κράξιμο» σε Λουτσέσκου

Sportdog Team
Τι είπε ο Βαρέλα για το «κράξιμο» σε Λουτσέσκου

Μίλησε για όλα ο αμυντικός του ΠΑΟΚ.

Για την πορεία στο πρωτάθλημα, τον αποκλεισμό από την Έστερσουντ, αλλά και για όσα ακούει κατά καιρούς ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε ο ηγέτης της "ασπρόμαυρης" άμυνας, Φερνάντο Βαρέλα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος στόπερ:

Για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ και τις νίκες που άργησαν να έρθουν μακριά από την Τούμπα: «Για να γίνεις πρωταθλητής πρέπει να κερδίζεις και μακριά από την έδρα σου. Αργήσαμε να φέρουμε νίκες μακριά από την Τούμπα, αλλά τώρα μπήκαμε σε σωστό δρόμο. Πρέπει να παλεύουμε ακόμη πιο σκληρά σε όλα τα ματς και κυρίως να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι, στην Τούμπα ή εκτός Τούμπας, ως έναν τελικό. Έχουμε μπροστά μας άλλους 15 τελικούς για να πάρουμε το πρωτάθλημα» 

Για τον τίτλο του φαβορί για τον «Δικέφαλο του Βορρά»: «Αυτή η ομάδα είναι πάντα υποχρεωμένη να διεκδικεί το πρωτάθλημα. Αποδεχόμαστε τον τίτλο του φαβορί και δεν μας φοβίζει. Είναι πολύ σημαντικό να μπούμε νικηφόρα στον δεύτερο γύρο και να μην χάσουμε βαθμό στα πρώτα πέντε παιχνίδια. Αν το καταφέρουμε αυτό, θα έχουμε κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα. Θέλουμε όμως να πάρουμε και το Κύπελλο. Κι εκεί πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι» 

Για τον αποκλεισμό από το Europa League στις αρχές της σεζόν: «Μας πλήγωσε όσο δεν φαντάζεστε ο αποκλεισμός από την Έστερσουντ στο Europa League. Ήταν μια δύσκολη φάση για όλους, αλλά όταν είσαι επαγγελματίας υποχρεούσαι να κοιτάς μπροστά. Η πρόοδος που έχουμε κάνει από τότε σχετίζεται με το γεγονός ότι ο προπονητής μα γνωρίζει πλέον καλύτερα, όπως και εμείς εκείνον». 

Για την κριτική που ασκείται στον Ράζβαν Λουτσέσκου: «Μοιραίο είναι να τ’ ακούει και ο προπονητής, να τ’ ακούνε και οι παίκτες, όταν η ομάδα δεν πάει καλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags