Facebook Pixel Sportdog.gr | Δώστε του φανέλα βασικού – Έτοιμος για ΑΕΚ ο Μασούντ λένε στην Ισπανία
| 2017-12-29 10:03:00

Δώστε του φανέλα βασικού – Έτοιμος για ΑΕΚ ο Μασούντ λένε στην Ισπανία

Sportdog Team
Δώστε του φανέλα βασικού – Έτοιμος για ΑΕΚ ο Μασούντ λένε στην Ισπανία

Σε άψογη κατάσταση ο Ιρανός.

Ο Σοτζέι Μασούντ ανακοινώθηκε την Πέμπτη από την ΑΕΚ, όπου θα αναλάβει ρόλο αντί-Μάνταλου για έξι μήνε και αν... πιάσει τότε θα γίνει ανανέωση συμβολαίου και για το επόμενο έτος. Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός έχει μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο μήνες, αφού πριν αφεθεί ελεύθερος από τον Πανιώνιο τέθηκε εκτός ομάδας.

Στην Ισπανία όμως όπου συμμετείχε σε προπονήσεις της Λας Πάλμας υποστηρίζουν, ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Ιρανός είχε πάει στην ομάδα των Καναρίων Νήσων για μισό μήνα, προκειμένου να διατηρηθεί σε φόρμα. Όπως αναφέρουν από την ομάδα της La Liga, δεν είχε κανένα πρόβλημα να βγάλει ολόκληρη την προπόνηση. Ειναι στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Υποστηρίζουν, δε, ότι είναι ζήτημα χρόνου να βρει το ρυθμό του στην ΑΕΚ.

Ο Μασούντ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ένωση ζήτησε μία μικρή περίοδο προσαρμογής. Από τη Λας Πάλμας όμως υποστηρίζουν, ότι με το που κάνει το πρώτο του ματς με τον Δικέφαλο, θα ενταχθεί άμεσα στο σύνολο. Τονίζουν συν τοις άλλοις, πως ο Μασούντ μπορεί να αγωνιστεί άμεσα με τα κιτρινόμαυρα.

Το θέμα είναι βέβαια πως θα τον δει ο Χιμένεθ. Γιατί αυτός θα κρίνει αν ο Μασούντ θα πάρει φανέλα βασικού ή όχι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags