Η παραμονή ή όχι του Τάκη Λεμονή στον πάγκο του Ολυμπιακού έχει κυριαρχήσει τις τελευταίες ημέρες στο ρεπορτάζ του συλλόγου, αλλά και ευρύτερα στην ελληνική ποδοσφαιρική επικαιρότητα.

Ο πεπειραμένος τεχνικός κλήθηκε, μία ακόμα φορά, να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά για τους Πειραιώτες, καθώς παρέλαβε την ομάδα στο -5 της βαθμολογίας και κατάφερε να την φτάσει στην κορυφή, στο τέλος του πρωτου γύρου.

Παρόλα αυτά από τη διοίκηση υπάρχουν συγκεκριμένα παράπονα προς το προσωπό του και το sportdog.gr σάς έχει παρουσιάσει από το βράδυ της Τρίτης αναλυτικό ρεπορτάζ για τις εξελίξεις.

Παράλληλα, σε δημοσκόπηση τεράστιας απήχησης (την είδαν περισσότερα από 18.000 άτομα) που διενεργήσαμε στο Facebook, έγινε κατανοητό ότι η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών θέλει να παραμείνει ο Λεμονής στον Ολυμπιακό!

Συγκεριμένα, σε περισσότερες από 700 συμμετοχές στο ερώτημα αν συμφωνείτε με το ενδεχόμενο αλλαγής προπονητή, περισσότεροι από 520 συμμετέχοντες ψήφισαν το ΟΧΙ!

Ενδεικτικό του ότι αναγνωρίζουν τη δουλειά του Λεμονή στον Ολυμπιακό, καθώς παρέλαβε ομάδα που είχε φτιάξει άλλος προπονητή, με κακή ψυχολογιά και πίσω στη βαθμολογία και κατάφερε αν μη τι άλλο να την έχει μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα.