Σε νέα εποχή ετοιμάζεται να περάσει ο Ολυμπιακός, καθώς οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως βρισκόμαστε πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον Όσκαρ Γκαρσία για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, παρά τις όποιες διαψεύσεις υπήρξαν τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Ισπανός κόουτς, σε νέα συνάντηση που υπήρξε με τους Πειραιώτες στην Βαρκελώνη, όπως αποκάλυψαν οι Ισπανοί, φαίνεται να συμφώνησε σε όλα και πολύ σύντομα θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Γκαρσία λογικά έριξε τις απαιτήσεις του για την χρονική διάρκεια του συμβολαίου, καθώς ζητούσε 2.5 χρόνια ενώ ο Ολυμπιακός συνηθίζει να μην «ανεβαίνει» από το 1+1, ωστόσο για να έδωσαν τα χέρια, προφανώς ξεπεράστηκε και αυτός ο σκόπελος.

Για την ώρα, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό τι θα γίνει με τον Τάκη Λεμονή, αφού οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών, ανέφεραν πως ο Έλληνας κόουτς θα είναι στον πάγκο για το εκτός έδρας ματς της Κυριακής με την ΑΕΛ.

Αν δεν αλλάξει λοιπόν κάτι, ο Λεμονής θα κοουτσάρει τον Ολυμπιακό στο δύσκολο εκτός ματς στη Λάρισα και στην συνέχεια θα αποχωρήσει, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Ερυθρολεύκων ο Γκαρσία, που πιθανότατα θα έρθει στην Ελλάδα από την άλλη εβδομάδα, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες ώρες.

Ο Ισπανός Γκαρσία είναι λάτρης του 4-4-2 και έχει δουλέψει σε Γαλλία με Σεντ Ετιέν, Αυστρία με Σάλτσμπουργκ, Αγγλία με Γουότφορντ και Μπράιτον, Ισραήλ με Μακάμπι Τελ Αβίβ και στις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.