Facebook Pixel Νύχτα ξελογιάστρα!
| 2011-08-05 00:27:00

Νύχτα ξελογιάστρα!

Νύχτα ξελογιάστρα!

Μετά την πρόκριση με 3-0 επί της Βαλερένγκα, Φλωρίδης - Σαχπαζίδης υποσχέθηκαν λεφτά στους παίκτες και μεταγραφές. Μεγάλη βραδιά για τον ΠΑΟΚ, που αποκτά και νέο πρόεδρο! Μένουν στη διοίκηση Ζαγόρ - Βρύζας!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα διοικητικά του ΠΑΟΚ, καθώς μετά την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με το 3-0 κόντρα στην Βαλερένγκα, οι Βασίλης Φλωρίδης και Γιώργος Σαχπατζίδης επισκέφθηκαν τα αποδυτήρια της Τούμπας και μίλησαν στους παίκτες, ενώ κατά την αποχώρησή τους από το γήπεδο μίλησαν για την... αλλαγή σελίδας στον “Δικέφαλο”!

Ο Βασίλης Φλωρίδης ανέφερε πως την Παρασκευή κιόλας θα μπουν στα ταμεία της ομάδας 500.000 ευρώ για να πληρωθούν οι παίκτες, τόνισε πως αναλαμβάνει χρέη προέδρου και υποσχέθηκε μεταγραφική ενίσχυση.

«Εχουμε συμφωνήσει σε όλα. Αύριο θα μπουν στα ταμεία της ομάδας 500.000 ευρώ σε πρώτη φάση και θα γίνει άμεσα μια μεταγραφή. Θα κάνουμε νέα διοίκηση, εγώ θα είμαι πρόεδρος ενώ θα παραμείνουν Ζαγοράκης και Βρύζας σε ρόλο αντιπροέδρων», τόνισε χαρακτηριστικά στους εκπροσώπους των ΜΜΕ φεύγοντας από την Τούμπα μαζί με τον Γιώργο Σαχπατζίδη.

Και πρόσθεσε για το παιχνίδι με τους Νορβηγούς: «Μου άρεσε η εμφάνιση, ήταν θαύμα. Οπως θαύμα ήταν και ο κόσμος και η ατμόσφαιρα. Ελπίζω να προχωρήσουμε έτσι».

Ο Γιώργος Σαχπατζίδης από την πλευρά του δεν θέλησε να μιλήσει στους δημοσιογράφους και παρέπεμψε άπαντες στη νυν διοίκηση, ωστόσο μετά από... πολιορκία των οπαδών ανέφερε: «Το πρώτο μέλημα είναι να πληρωθούν οι παίκτες. Δεν θα αφήσουμε την ομάδα χωρίς μεταγραφές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags