Facebook Pixel Ο «άφαντος» Χουλτ και τα «τρελά» σενάρια για Κουρμπέλη - Sportdog.gr
| 2018-01-09 11:00:00

Απίστευτο αυτό που έκανε ο Χουλτ, τρελή φήμη για Κουρμπέλη - Γελάει ο κόσμος με τον… φορ!

Sportdog Team
Απίστευτο αυτό που έκανε ο Χουλτ, τρελή φήμη για Κουρμπέλη - Γελάει ο κόσμος με τον… φορ!

Τι «παίζεται» με τον Σουηδό και τι ισχύει για τον αρχηγό.

Μέσα σε όλα τα δεινά που υποφέρει ο Παναθηναϊκός, μόνο θετική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η τελευταία εξέλιξη με τον Νίκλας Χουλτ, ο οποίος απέσυρε την προσφυγή του, προκειμένου να βρεθεί πρόταση και να αποχωρήσει από την ομάδα με κανονική μεταγραφή.

Έτσι, οι Πράσινοι αναμένεται να «γλιτώσουν» ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ, το οποίο δεν είναι πια απαιτητό από τον Σουηδό και μπορούν να το διαθέσουν για να καλύψουν άλλες προσφυγές.

Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρξει νέα ανατροπή με τον παίκτη, αν και εφόσον δεν προκύψει κάποιο επίσημο ενδιαφέρον και από τη στιγμή που μάνατζερ του ποδοσφαιριστή είναι ο… απρόβλεπτος Μάρτιν Νταλίν. Εξάλλου, με τα υπάρχοντα δεδομένα, δεν υπάρχει κάποια ομάδα που να ενδιαφέρεται πολύ «ζεστά» για το διεθνή άσο.

Το μεγάλο ερώτημα, βεβαίως, που προκύπτει στην υπόθεση του Νίκλας Χουλτ, είναι γιατί ο παίκτης δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην Αθήνα από τη στιγμή που απέσυρε την προσφυγή και δήλωσε διαθέσιμος να παραχωρηθεί. Μπορεί να μην υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται στο Κορωπί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του…  

Στο μεταξύ, φουντώνουν συνεχώς τα σενάρια για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει ακόμα κάτι «χειροπιαστό», όπως σας γράφαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ.

Τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν ότι για τον αρχηγό του Τριφυλλιού υπάρχει ενδιαφέρον από το Καμπιονάτο, με τις Μπολόνια και Σαμπντόρια να λέγεται ότι είναι δύο σύλλογοι που τον εξετάζουν σοβαρά. Ωστόσο, στον Παναθηναϊκό δεν έχουν ακόμα την παραμικρή ενόχληση για τον Έλληνα άσο και, όπως φαίνεται, οι φήμες που κυκλοφορούν προέρχονται από τη μανατζερική πιάτσα.

Την ίδια στιγμή, πάντως, δε φαίνεται να υπάρχει καμία πρόθεση από τον Παναθηναϊκό να κινηθεί για μεταγραφή, παρόλο που τα ρεπορτάζ επιμένουν να γράφουν ότι ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος ετοιμάζεται να κλείσει παίκτη για την επίθεση.

Όπως σας γράφαμε και χθες, η εβδομάδα προμηνύεται... καυτή για τους Πράσινους λόγω των πολλών προσφυγών που εκδικάζονται και των παικτών που δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν πίσω αν δεν πάρουν τα οφειλόμενά τους και το μυαλό των ανθρώπων της διοίκησης μόνο στις προσθήκες δεν είναι.

Υπάρχουν, όντως, δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στο «στόχαστρο» για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, ωστόσο αν δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις προσφυγές κι αν δεν βρεθεί ρευστό, δεν πρόκειται να προχωρήσουν. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags